Αθλητισμός

Τάσος Δώνης: Δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς η Ρεμς

Τάσος Δώνης: Δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς η Ρεμς
Τάσος Δώνης: Οι εμφανίσεις του Έλληνα άσου δεν έχουν πείσει του ανθρώπους της Ρεμς.

Τάσος Δώνης: Ο Έλληνας άσος διανύει την χειρότερη περίοδο της καριέρας του, καθώς στη Ρεμς στην οποία δόθηκε δανεικός από την Στουτγκάρδη, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ελάχιστα, ενώ έχει χάσει και την επαφή του με το γκολ και τη θέση του βασικού που είχε στην Εθνική Ελλάδος.

Η Ρεμς απέκτησε τον Τάσο Δώνης στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, προκειμένου να είναι ο αντικαταστάτης του Ρεμί Ουντέν, ο οποίος θα μετακόμιζε στη Φιορεντίνα. Όμως το deal για τον 22χρονο Γάλλο χάλασε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανατροπή στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Τάσος Δώνης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην ανασφάλεια, καθώς με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Γαλλία δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός στο Σαμπιονά στις 30 Νοεμβρίου 2019. Σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε να μοιράσει κάποια ασίστ.

Στη Ρεμς όπως ήταν φυσικό δεν είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του Έλληνα άσου και δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τάσος Δώνης σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεμς γηια να βρει χρόνο συμμετοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments