Lifestyle

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέβασε απίστευτο σχόλιο για το Ολυμπιακός – Άρης

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέβασε απίστευτο σχόλιο για το Ολυμπιακός – Άρης
Έλενα Κρεμλίδου: Το απόλυτο κορμί του instagram εμφανίστηκε χθες βράδυ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όπως αναμενόταν προκάλεσε πανικό στους φίλους του Ολυμπιακού.

Έλενα Κρεμλίδου: Όπου εμφανίζεται προκαλεί… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Η γνωστή instagramer έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, καθώς διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ. Η Έλενα Κρεμλίδου είναι γνωστή από τις εμφανίσεις της τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα social media, εκεί όπου αριθμεί χιλιάδες ακόλουθους που καθημερινά απαθανατίζουν τις απίστευτες καμπύλες της.

Στο Instagram  είναι γνωστή ως “Mariposa”, με τον λογαριασμό της να είναι από τους πιο “καυτούς” που κυκλοφορούν. Η ίδια εκτός από τις φωτογραφήσεις δεν παραλείπει να βρίσκεται και εντός χώρων όπου ως επί το πλείστον κυριαρχεί ο ανδρικό φύλλο. Χθες βράδυ, η Έλενα βρέθηκε στον Πειραιά και το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ίδια απαθανάτισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, βλέποντας τους “Ερυθρόλευκους” να βγαίνουν νικητές επικρατώντας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη με 4-2. Όντας στο γήπεδο η γνωστή Instagramer όπως ήταν λογικό κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί με τα συνθήματα των φίλων του Ολυμπιακού για την ομάδα τους άκουσε και αρκετά “γαλλικά”, τα οποία έχουν όπως πάντα αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές.

Ένα από αυτά τα στιγμιότυπα η Έλενα Κρεμλίδου φρόντισε να ανεβάσει στο προσωπικό της Instagram τοποθετώντας βέβαια από κάτω και λεζάντα προτρέποντας τον πατέρα της να μην ακούει αυτά που λένε οι οπαδοί γύρω της.

“Μπαμπά μην ακούς”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments