Lifestyle

Χοψονίδου γέννησε: Για έκτη φορά μπαμπάς ο Βασίλης Σπανούλης

Χοψονίδου γέννησε: Για έκτη φορά μπαμπάς ο Βασίλης Σπανούλης
Χοψονίδου γέννησε: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Σπανούλη - Χοψονίδου, καλωσορίζοντας το έκτο μέλος της οικογενείας τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χοψονίδου γέννησε: Η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως ήταν αναμενόμενο γέμισε με χαρά την πολύτεκνη οικογένεια του μπασκετμπολίστα. Η πρώην σταρ Ελλάς του 2006 είχε μια καλή γέννα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε γνωστή ο μπαμπάς Βασίλης Σπανούλης, με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά του την νεογέννητη πριγκίπισσά του και γύρω του βρίσκονται όλα τα παιδιά του.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός μπασκεμπολίστας και το μοντέλο μετράνε 9 χρόνια γάμου, γνωρίστηκαν στη Μύκονο, ενώ τα τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς.  Σε τότε δήλωση του ο γνωστός μπασκεμπολίστας δήλωσε: «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments