Video

Χόακιν Φίνιξ SAG Awards 2020: Συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στον Χιθ Λέτζερ [vid]

Χόακιν Φίνιξ SAG Awards 2020: Συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στον Χιθ Λέτζερ [vid]
Χόακιν Φίνιξ SAG Awards 2020: Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Joker συγκίνησε με την ομιλία του όταν αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο Χιθ Λέτζερ.

Χόακιν Φίνιξ SAG Awards 2020: Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή των βραβείων της ένωσης ηθοποιών του κινηματογράφου. Σε άλλη μια απονομή ο Χόακιν Φίνιξ κέρδισε το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου για την τρομερή ερμηνεία του στην ταινία Joker. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και να μιλήσει στους παρευρισκόμενους.

Οι ηθοποιοί που κερδίζουν συνηθίζουν να ευχαριστούν τους συντελεστές, τον κόσμο και την οικογένεια τους. Ο Χόακιν Φίνιξ έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι διαφορετικός. Στην ομιλία του αποθέωσε όλους τους άλλους υποψήφιους για το βραβείο του πρώτου αντρικού ρόλου. “Βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια και δεν είχα εκτιμήσει πόσο τυχερός είμαι που ανήκω σε αυτή την κοινότητα ηθοποιών.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι εδώ. Θα ήθελα να μιλήσω για λίγο για τους άλλους συνυποψήφιους. Όταν επέστρεψα στην ηθοποιία έκανα πολλές οντισιόν για να κάνω το μεγάλο comeback. Υπήρχαν άλλοι δυο ηθοποιοί και από τον ένα έχανα πάντα. Κανείς δεν έλεγε το όνομα του, απλά έλεγαν είναι ο Λεονάρντο. Είσαι έμπνευση εδώ και 25 χρόνια για εμένα και τόσους άλλους. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση αναφερόμενος στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Στη συνέχεια γύρισε προς τον Κρίστιαν Μπέιλ και του είπε: “Έπαιξες ρόλους που μόνο θα μπορούσα να ονειρευτώ. Δεν έχεις κάνει ούτε μια φορά μια κακή ερμηνεία. Ελπίζω μια φορά να τα κάνεις μαντάρα. Θα ήταν OK.”, λίγο αργότερα αναφέρθηκε στον Άνταμ Ντράιβερ λέγοντας του:” Σε παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια, έχεις κάνει τρομερή δουλειά”.

Ωστόσο η συγκίνηση ήρθε όταν αναφέρθηκε στον καλό του φίλο και αδικοχαμένο Χιθ Λέτζερ. “Είμαι εδώ και στηρίζουμε στους ώμους του αγαπημένου μου ηθοποιού, του Χιθ Λέτζερ. Ευχαριστώ και καλό βράδυ”. Θυμίζουμε ότι οι δυο ηθοποιοί είχαν φιλικές σχέσεις και είναι αυτοί που έδωσαν νέα διάσταση στον χαρακτήρα του Joker.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments