Αθλητισμός

Λούκας Σάσα Ολυμπιακός: Αρέσει στον Μάρτινς ο Βραζιλιάνος [vid]

Λούκας Σάσα Ολυμπιακός: Αρέσει στον Μάρτινς ο Βραζιλιάνος [vid]
Λούκας Σάσα Ολυμπιακός: Ο αμυντικός χαφ του Άρη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και ο Μάρτινς τον θεωρεί ιδανικό για το κέντρο του Ολυμπιακού.

Λούκας Σάσα ΟλυμπιακόςΟι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποια μεταγραφή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως σαρώνουν την αγορά προκειμένου να βρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στον Πειραιά και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για περίοδο προσαρμογής.

Μία από τις θέσεις, στις οποίες θα πραγματοποιηθεί σχεδόν 100% τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι αυτή του μέσου, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League απαιτεί εκτεταμένο ροτέισον στον άξονα. Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται να ξεχωρίζει για τους Ερυθρόλευκους είναι αυτή του Λούκας Σάσα του Άρη.

Ο αμυντικός χαφ του Άρη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα των Κιτρίνων, έχοντας σκοράρει και τρεις φορές σε 17 συμμετοχές. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο κι έτσι δεν πιάνει θέση ξένου, ενώ το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το 2021. Ο Σάσα γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και αναμένεται να μπει άμεσα στο ροτέισον του Πέδρο Μάρτινς.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει σε  εκτίμηση τον Βραζιλιάνο,  θεωρώντας τον ιδανικό για να πλαισιώσει τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο των Περαιωτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments