Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Γιασίν Αγιούμπ: Μένει ελεύθερος και έρχεται στο “τριφύλλι”

Παναθηναϊκός – Γιασίν Αγιούμπ: Μένει ελεύθερος και έρχεται στο “τριφύλλι”
Παναθηναϊκός - Γιασίν Αγιούμπ: Ο Μαροκινός διαπραγματεύεται με τη Φέγενορντ για την αποζημίωση του και έρχεται στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Γιασίν Αγιούμπ: Το μόνο που έχει μείνει για να αποδεσμευτεί από τη Φέγενορντ και να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Μαροκινός χαφ ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, είναι να διαπραγματευτεί με την Ολλανδική ομάδα για την αποζημίωση του. Είναι σίγουρο ότι ο Αγιούμπ θα εξασφαλίσει την ελευθερία του, αφού από τον Δεκέμβριο μπορεί να διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα.

Δε βιάζεται ο Παναθηναϊκός – Μακροχρόνια επένδυση ο παίκτης

Ο Τσάβι Ρόκα έχει επικοινωνήσει με τον Μαροκινό, ο οποίος του έχει εκφράσει τη σιγουριά ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες. Πάντως δεν υπάρχει βιασύνη και οι μικρές καθυστερήσεις που ίσως προκύψουν δεν ενοχλούν τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, πάντως, δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία της Φέγενορντ τον Ιανουάριο για την επανέναρξη της “Eredivisie” αλλά έκανε προπόνηση με τις ρεζέρβες, άρα είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο να χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments