Αθλητισμός

Πέλκας ΠΑΟΚ: Η ευχή του στον Λάμπρου τη στιγμή της αλλαγής [vid]

Πέλκας ΠΑΟΚ: Η ευχή του στον Λάμπρου τη στιγμή της αλλαγής [vid]
Πέλκας ΠΑΟΚ: Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά τη στιγμή που βγήκε από το γήπεδο ευχήθηκε στον Λάζαρο Λάμπρου να σκοράρει.

Πέλκας ΠΑΟΚ: Δύο πολύ όμορφα στιγμιότυπα καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της αλλαγής του Δημήτρη Πέλκα, που παραχώρησε τη θέση του στον Λάζαρο Λάμπρου. Αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά αποχώρησε από το γήπεδο πανηγυρίζοντας το γκολ που σημείωσε πριν από λίγα δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα ο Πέλκας στο 61ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Σκουλάς ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Όμως μετά από διαβούλευση με το VAR, φάνηκε ότι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ καλυπτόταν από τους αμυντικούς του Αστέρα. Το γκολ συνεπώς μέτρησε κανονικά, με τον Πέλκα να αποχωρεί από το γήπεδο για να παραχωρήσει την θέση του στον Λάμπρου, πανηγυρίζοντας το γκολ που σημείωσε.

Ο Πέλκας τη στιγμή που βγήκε από το γήπεδο ευχήθηκε στον Λάζαρο Λάμπρου να σκοράρει. “Βάλε κι εσύ ένα τώρα, να σε δω” είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στον νεαρό επιθετικό. Και ο Λάμπρου σκόραρε κάνοντας το 3-0 λίγα λεπτά μετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments