Ελλάδα

ΟΑΣΘ ανακοίνωση για επίθεση: Καταδικάζει κάθε περιστατικό βίας στις αστικές συγκοινωνίες

ΟΑΣΘ  ανακοίνωση για επίθεση: Καταδικάζει κάθε περιστατικό βίας στις αστικές συγκοινωνίες
ΟΑΣΘ ανακοίνωση για επίθεση: Εξέδωσε ανακοίνωση ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στην οποία καταδικάζει κάθε μορφή βίας, με αφορμή την επίθεση με γροθιές που δέχθηκε ένας οδηγός αστικού λεωφορείου.

ΟΑΣΘ ανακοίνωση για επίθεση: Mε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με γροθιές, που -όπως επισημαίνει- δέθηκε το πρωί στις 21 Ιανουαρίου ένας οδηγός αστικού λεωφορείου και δύο επιβάτες.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι επιβάτης λεωφορείου της γραμμής “2Κ” γρονθοκόπησε τον οδηγό και τραυμάτισε δύο επιβάτες, που προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, γίνεται αντιληπτή  η “βούληση άλλα και η δυνατότητα” της διοίκησης του οργανισμού να προστατεύσει το επιβατικό κοινό και τους εργαζομένους του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΣΘ σημειώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί πλέον περιστατικά άσκησης ψυχολογικής και σωματικής βίας εναντίον τόσο των μετακινούμενων με τα λεωφορεία του Οργανισμού επιβατών, όσο και των εργαζομένων σε αυτά και ότι θα ασκήσει στον μέγιστο βαθμό κάθε δικαίωμα που της επιτρέπει ο νόμος, εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών αυτών των περιστατικών.

Τέλος, η διοίκηση του Οργανισμού υπογραμμίζει ότι η “ δραματική” κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, δικαιολογεί τον μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων διαμαρτυρίας για το παρεχόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, ενώ συμπληρώνει ότι “σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας εναντίον τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. (οδηγών, ελεγκτών, λοιπού προσωπικού)”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments