Ελλάδα

Πέραμα επίθεση: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του κατηγορούμενου που επιτέθηκε σε 12χρονη

Πέραμα επίθεση: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία του κατηγορούμενου που επιτέθηκε σε 12χρονη
Πέραμα επίθεση: Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 12χρονης μαθήτριας στο Πέραμα.

Πέραμα επίθεση: Τα στοιχεία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Πρόκειται για τον Ibrahim Youssef του Riad, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στις 4 Ιανουαρίου η 12χρονη δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά η ίδια, ως αθλήτρια του κουνγκ φου, απάντησε με χτυπήματα, εξουδετερώνοντας τον δράστη.

Ήταν βράδυ Σαββάτου και η ανήλικη επέστρεφε σπίτι της όταν, την στιγμή που άνοιγε την πόρτα, δέχθηκε επίθεση.

Ο δράστης είχε ακολουθήσει το θύμα του, μπαίνοντας στο ίδιο λεωφορείο. Η κοπέλα είχε ανέβει στο λεωφορείο μαζί με τον πατέρα της και, όταν έφτασε στον προορισμό της, τον αποχαιρέτησε και κατέβηκε, περπατώντας τα περίπου 40 μέτρα από την στάση μέχρι το σπίτι της. Στην ίδια στάση κατέβηκε και ο 26χρονος που την ακολούθησε. Ο δράστης προσπάθησε να την σύρει προς το μέρος του αλλά η 12χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και να τον σωριάσει στο καπό ενός αυτοκινήτου με γροθιές και κλωτσιές.

Εκείνη την στιγμή η μητέρα κατέβαινε τις σκάλες και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα άρχιζε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πανικόβλητος και μητέρα και κόρη ειδοποίησαν τον πατέρα που κάλεσε με τη σειρά του την αστυνομία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να ανέβει σε άλλο λεωφορείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments