Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη instagram: Η απάντηση σε follower που της είπε ότι είναι έγκυος

Μαίρη Συνατσάκη instagram: Η απάντηση σε follower που της είπε ότι είναι έγκυος
Μαίρη Συνατσάκη instagram: To σχόλιο follower και η χιουμοριστική απάντησή της.

Μαίρη Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram μέσα από το οποίο καταφέρνει να διατηρεί μια εξαιρετική σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συχνά μοιράζεται εκτός από τα επαγγελματικά της νέα, και στιγμές από την καθημερινότητά της και τις εξορμήσεις της. Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες μια μέρα που για της Μαίρη Συνατσάκη ήταν μέρα ξεκούρασης. Αυτή τη μέρα η γνωστή influencer επέλεξε να την περάσει μαζί με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα στη θάλασσα. Η ίδια θέλησε να αποτυπώσει τη χαρά της σε μια φωτογραφία και έτσι κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο στο προφίλ της σχολιάζοντας: «βραβείο α’ γυναικείου ρόλου «δε κρυώνω».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προβλημάτισε μία από τις διαδικτυακές φίλες της, αφού έκανε λόγο για φουσκωμένη κοιλιά γεγονός που την έκανε αμέσως να βγάλει το συμπεράσμα πως πρόκειται για εγκυμοσύνη, με την Μαίρη Συνατσάκη να της απαντά με χιουμοριστικό τρόπο ότι κυοφορεί μία μακαρονάδα.

Η Μαίρη Συνατσάκη το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή “Playroom” (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές “Yours Space” (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο & Αλέξανδρο Συμηριώτη, “MAD Day Live” (2008) και άλλες, με τελευταία το “Homemade” (2014). Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Elatte” (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά. Το 2011, ανέλαβε την παρουσίαση του green room στο show Dancing with the stars με κεντρική παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το κανάλι MEGA, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής “Πρωινό mou” με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά αλλά και παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής “Master Chef 2”. Το 2013, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars 3 ενώ τη σεζόν 2014-2015 συνεργάστηκε ξανά με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Παράλληλα, το 2015, παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments