Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [21/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [21/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (21/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (21/1/20).

κριός

Μια σύγκρουση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σχετικά μ’ ένα ευαίσθητο θέμα…. που ενώ εσύ θεωρείς σημαντικό, το αντικείμενο του πόθου σου, πιστεύει πως δεν απαιτεί περαιτέρω συζήτηση. Όσο περισσότερη πίεση ασκείς για να εστιάσεις την προσοχή στο ζήτημα, τόσο πιο δύσπιστος θα είναι. Εξέτασε προσεκτικά τους λόγους που ο εραστής σου πιστεύει πως είναι όλα ελεγχόμενα και ίσως νιώσεις πιο καθησυχασμένη.

ταύρος

Αν πιστεύεις πως η σχέση σου επηρεάζεται από κάποιον άλλο κι όχι από σένα, τότε εξέτασε προσεκτικά τις αγνοημένες από τον εραστή σου, ανάγκες και επιθυμίες σου. Είναι πιθανό, ν’ ακολουθήσεις καλύτερα μια τακτική ελάχιστης αντίστασης στα ερωτικά σου…και να κάνεις αποτίμηση για το αν ικανοποιούνται και σε ποιο βαθμό, οι ανάγκες σου. Απλά να γνωρίζεις πως οποιεσδήποτε συζητήσεις με το ταίρι σου, δεν μπορεί να αφορούν αποκλειστικά εσένα.

δίδυμοι

Ίσως να είσαι πρόθυμη να πετύχεις άμεσα κάτι στη σχέση σου. Ωστόσο, μπορεί να υποτιμήσεις την προσπάθεια που απαιτείται για να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις. Ο αγαπημένος σου από την άλλη πλευρά, μπορεί να σε θεωρήσει αυταρχική. Παρόλο που μπορεί να μοιράζεται τους ίδιους στόχους με σένα, πιθανότατα δε μοιράζεται την ίδια αίσθηση του «επείγοντος». Προσπάθησε να επιβραδύνεις τα πράγματα, για να μη τα μπλέξεις περισσότερο.

καρκίνος

Αν γνωρίζεις τους τρόπους με τους οποίους εσύ και το ταίρι σου μπορείτε ν’ ακολουθήσετε την πεπατημένη, τότε επίκειται μια σοβαρή συζήτηση ανάμεσά σας. Ωστόσο, υπάρχει μια διασκεδαστική πλευρά που πρέπει να τη σκεφτείς… και αφορά ιδιαίτερα κάτι δημιουργικό. Άλλαξε το χρώμα ενός δωματίου ή παρακολούθησε μια μουσική παράσταση με το σύντροφό σου. Ακόμα κι αν ακούγεται γελοίο, θα μπορούσε να προκύψει κάτι εμπνευσμένο.

λέων

Θα βρεις μια αξιοσημείωτη ενέργεια στη σχέση σου, με αποτέλεσμα να ορίσεις για τον εαυτό σου φιλόδοξους ερωτικούς στόχους. Αυτό είναι ωραίο και θαυμάσιο….. αν είσαι πρόθυμη να επενδύσεις την ανάλογη προσπάθεια για να τα πετύχεις. Αλλά να είσαι ρεαλίστρια για το τι είναι εφικτό – και αυτό ισχύει για ό, τι υποσχέσεις δίνεις και στον αγαπημένο σου.

παρθένος

Βλέποντας κάτι ν’ αλλάζει στα ερωτικά σου, θα είναι το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείς, με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, προσπάθησε να μην κάνεις πάρα πολλά, σε σύντομο διάστημα. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μπορεί να σε πυροδοτούν με έναν τρόπο, αλλά η επιρροή του Ποσειδώνα στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις θα σε κάνει να δεις ένα συγκεκριμένο θέμα, εντελώς εξωπραγματικά. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όταν πρόκειται για μια εξέγερση. Τα υπομονετικά βήματα απαιτούνται…. για να μετατρέψεις αυτό το όραμα σε κάτι πραγματικό.

ζυγός

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ερωτικά σου μπορούν να σε βοηθήσουν να γλυκάνεις, αυτό που ίσως φαινόταν τεταμένο πρόσφατα. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου, να το κάνεις λογικά και μετρημένα. Αλλιώς, κινδυνεύεις να παρασυρθείς ή να υποσχεθείς περισσότερα απ’ όσα μπορείς να κάνεις. Λοιπόν, λάβε υπόψη σου τις οποιεσδήποτε δεσμεύσεις έχεις στο μυαλό σου να πάρεις, τώρα ή στο άμεσο μέλλον.

σκορπιός

Θα βρεθείς βυθισμένη σε έναν κόσμο ονειρεμένων, ρομαντικών σκέψεων ή οραμάτων και στη συνέχεια θα επιστρέψεις απότομα στη Γη. Αν σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από το όραμα, τότε πίστεψε στη διαίσθησή σου, για να διακρίνεις αυτό που φαίνεται σταθερό και απτό…. από αυτό που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έτσι θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

τοξότης

Αντιστάσου σε οποιαδήποτε παρόρμηση να προσθέσεις κάτι στα ερωτικά σου που φαίνεται λογικό και πρακτικό, από κάθε πιθανή γωνία. Πρέπει να είσαι δεκτική στη μαγεία που προσφέρεται αυτή την περίοδο και προσπαθεί να εμφανιστεί, μέσα από πράγματα που μπορεί να σου φανούν ασυνήθιστα ή ανεξήγητα. Γιατί μπορεί να ωφεληθείς. Σκέψου περισσότερο με την καρδιά κι όχι με το μυαλό. Εμπιστέψου και νιώσε….αντί ν’ αξιολογείς κάτι, εντελώς άσκοπα.

αιγόκερως

Όσο συνειδητοποιείς πως η σχέση σου έχει ρουτινιάσει και δεν υπάρχει περίπτωση εξέλιξης…. άλλο τόσο πιστεύεις πως για να πάρεις και την παραμικρή απόφαση, θα χρειαστεί να κάνεις ορισμένες κινήσεις. Προτού κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, περίμενε να πληροφορηθείς περισσότερα πράγματα. Όχι μόνο μπορείς να εμπιστευτείς ότι έρχονται οι πληροφορίες, αλλά να είσαι σίγουρη πως θα είναι αποκαλυπτικές, για όλους τους σωστούς λόγους.

υδροχόος

Μπορεί να βλέπεις μια κατάσταση στη σχέση σου, με ανακρίβεια αυτή τη στιγμή. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τις αποφάσεις σου, ώστε να αποφύγεις να βάλεις κάποιον σε ένα βάθρο ή να βλέπεις την ερωτική σου ζωή, μέσα από ροζ γυαλιά. Ίσως να νιώθεις ανακουφισμένη τώρα που θεωρείς πως είναι όλα ιδανικά στη σχέση σου. Όμως μπορεί να πέσεις απότομα στη γη, αν δεν προσπαθήσεις να είσαι πιο προσγειωμένη τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 ιχθύες

Έχεις μια επιθυμία να ελέγχεις τα ερωτικά σου. Κι αυτό οφείλεται στο συναίσθημα πως δεν έχεις καμία επιρροή στους τρόπους που είχες συνηθίσει να έχεις. Αν αισθανθείς ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το ταίρι σου που έχει το δικό του πρόγραμμα, τότε η προσπάθεια να εξαναγκάσεις μια κατάσταση… θα οδηγήσει μόνο σε μεγαλύτερη πίεση και θα δημιουργηθεί περιττή ένταση ανάμεσά σας. Προς το παρόν χαλάρωσε και πήγαινε με το ρεύμα. Θα υπάρξει κάτι συναρπαστικό αν απομακρύνεις από τη σκέψη σου, αυτό που είσαι αποφασισμένη τώρα, να θεωρείς σωστή αντίληψη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments