Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: “Χάλασε” του Τάνκοβιτς – Κοιτάζει στην Ισπανία ο Ίβιτς

ΑΕΚ μεταγραφές: “Χάλασε” του Τάνκοβιτς – Κοιτάζει στην Ισπανία ο Ίβιτς
ΑΕΚ μεταγραφές: Σε "ναυάγιο" εξελίχθηκε η περίπτωση του Σουηδού εξτρέμ, με τον τεχνικό της "Ένωσης", Ίλια Ίβιτς να προχωρά άμεσα σε αναζήτηση νέων στόχων.

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της “Ένωσης” προχωρά με τον σύλλογο με το πέρασμα των ημερών να εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ποδοσφαιριστών στις θέσεις που έχει θέσει σε προτεραιότητα πως χρειάζονται ενίσχυση ο τεχνικός της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής πέραν της ενίσχυσης της αμυντικής του γραμμής έχει ζητήσει και παίκτη στα άκρα της επίθεσης, με τον Ίλια Ίβιτς να τρέχει να καλύψει το κενό.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχει σβήσει από τη λίστα του το όνομα του Μουάμερ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ τις τελευταίες ημέρες απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ, ενώ σήμερα όπως αναφέρεται η περίπτωση απόκτησής του τερματίστηκε άδοξα μιας και οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν στο οικονομικό σκέλος, με τον παίκτη να ζητά πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρουν οι “Κιτρινόμαυροι”.

Μετά τον Σουηδό εξτρέμ, η ΑΕΚ φαίνεται πως ρίχνει τα δίχτυα της στην αγορά της Ισπανίας, με τον “Δικέφαλο” να κοιτά επιθετικές λύσεις στην Ιβηρική. Με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Ολιβέιρα στην Γουλβς, η “Ένωση” θα έχει την ευχέρεια να πραγματοποιήσει την υπέρβαση στο οικονομικό και να φέρει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Τα ρεπορτάζ μάλιστα τις τελευταίες ώρες συνδέουν με την ΑΕΚ τον άλλοτε επιθετικό της, Σέρχιο Αραούχο, ωστόσο ο Ίβιτς κοιτά παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments