Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ ΑΕΚ: Στο περίμενε ο Σουηδός – Στο μυαλό του και ο Παναθηναϊκός

Νίκλας Χουλτ ΑΕΚ: Στο περίμενε ο Σουηδός – Στο μυαλό του και ο Παναθηναϊκός
Νίκλας Χουλτ ΑΕΚ: Ο Σουηδός αμυντικός βρίσκεται σε εγρήγορση περιμένοντας τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο του στην ΑΕΚ και τη πιθανότητα επέκταση της συνεργασίας του με τους "Κιτρινόμαυρους".

Νίκλας Χουλτ ΑΕΚ: Ο χρόνος κυλά εις βάρος του 29χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να τρέχει και εκείνον να μην γνωρίζει ακόμη το ποδοσφαιρικό του μέλλον μετά το καλοκαίρι. Ο Σουηδός επιθυμεί τη παραμονή του στη χώρα, στην οποία βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο προτεραιότητά του είναι να παίζει, κάτι που δεν συμβαίνει όσο το ήθελε στην ΑΕΚ.

Εκτός από τον χρόνο συμμετοχής στην σκέψη του Χουλτ βρίσκεται συνεχώς και το συμβόλαιο του με την “Ένωση” το οποίο τυπικά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι “Κιτρινόμαυροι” για την ώρα δεν έχουν δείξει διάθεση να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη, με τους ιθύνοντες να “κλείνουν” περισσότερο σε αποδέσμευση του Σουηδού το καλοκαίρι.

Με αυτά ως δεδομένα, ο Σουηδός αμυντικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Παράλληλα όμως επιθυμεί την παραμονή του στη χώρα αναζητώντας ομάδα εντός των τειχών. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και αυτή του Παναθηναϊκού. Το προ διετίας πέρασμά του από τους “Πράσινους” και η αποχώρηση του για λογαριασμό της ΑΕΚ κάνουν τη συγκεκριμένη περίπτωση αρκετά δύσκολη, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό δεν παύει να παραμένει ανοιχτό. Θυμίζουμε πως στο “Τριφύλλι” η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα παραμένει ανοιχτή, με την ανανέωση του Ινσούα να δυσκολεύει όλο και περισσότερο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments