Ελλάδα

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Το μεγάλο στοίχημα της ημέρας – Ποιος θα κάνεις πρώτος δηλώσεις

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Το μεγάλο στοίχημα της ημέρας – Ποιος θα κάνεις πρώτος δηλώσεις
Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο επικεντρώνεται στη κρίσιμη συνάντηση των "μεγάλων" του πρωταθλήματος, ακόμη και των στοιχηματικών εταιριών.

Συνάντηση Big – 4 με FIFA και UEFΑ: Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο ραντεβού των τεσσάρων μεγαλομετόχων των κορυφαίων ελληνικών ομάδων. Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελλισανίδης και Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται στις 15:00 να συναντηθούν θέτοντας επί τάπητος όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το προϊόν που λέγεται Σούπερλιγκ.

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες φρόντισαν να θέσουν διλήμματα ή και ερωτήματα με περισσότερες από δύο απαντήσεις στο κοινό τους. Οι τέσσερις άνδρες θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι, με την συνύπαρξη τους να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι στοιχηματικές εταιρίες μάλιστα έχουν θέσει ερωτήματα, με το ποιος από τους τέσσερις θα φθάσει πρώτος στη συνάντηση ή ακόμη και ποιος θα προβεί πρώτος σε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του. Οι αποδόσεις μάλιστα αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ώρας και πριν την συνάντηση κορυφής κάτι που δηλώνει και το ενδιαφέρον αρκετών να ποντάρουν σε κάτι από όλα αυτά.

Οι νέες αποδόσεις

Ποιοι θα παραβρεθούν ακόμη στη συνάντηση

Τη συνάντηση συγκάλεσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και o Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, οι οποίοι και θα παραστούν, μαζί με τους Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Προσκλήθηκαν επίσης οι πρόεδροι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και της Super League, Βαγγέλης Γραμμένος και Μηνάς Λυσάνδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments