Διεθνή

Τζένιφερ Άνιστον φόρεμα: Η ανάρτηση στο Instagram που άναψε φωτιές

Τζένιφερ Άνιστον φόρεμα: Η ανάρτηση στο Instagram που άναψε φωτιές
Τζένιφερ Άνιστον φόρεμα: Η ηθοποιός του Χόλιγουντ προκαλεί παροξυσμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με κάθε της φωτογραφία.

Τζένιφερ Άνιστον φόρεμα: Η παρουσία της διάσημης ηθοποιού στα βραβεία Sag σχολιάστηκε όσο καμία. Η χολιγουντιανή ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στο The Morning Show, με τα βραβεία να αποκαθιστούν την κατά πολλούς αδικία που έλαβε χώρα στις Χρυσές Σφαίρες, όταν η αντίστοιχη τιμή απονεμήθηκε στην Ολίβια Κόλμαν. Βλέποντάς το από τα παρασκήνια ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, που κι εκείνος ήταν στους νικητές της βραδιάς (βραβείο Β’ Ανδρικού για το Once Upon A Time… in Hollywood) δεν έκρυψε και εκείνος τη χαρά του για το βραβείο της Άνιστον.

Κατά την απονομή, την παράσταση έκλεψε το εκπληκτικό της φόρεμα το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα των παραβρισκόμενων και όχι μόνο, με το internet να “πέφτει” σχολιάζοντας το πάνω στο σώμα της Τζένιφερ Άνιστον. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη τελετή απονομής των βραβείων Sag φρόντισε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram, οι οποίες μέσα σε ελάχιστο χρόνο συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes από τους θαυμαστές της.

Η πρώτη ήταν με την ίδια να βρίσκεται στο αμάξι που την μετέφερε στην τελετή των βραβείων όντας ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα δίνοντας έμφαση στο μπεζ φόρεμά της. Η δεύτερη όμως ήταν αυτή που προκάλεσε… πανικό στο διαδίκτυο, με την εικόνα να αφήνει πολλά στη φαντασία. Το φόρεμα της ηθοποιού βρίσκεται αφημένο πάνω σε μια εξωτερική μπανιέρα δίπλα στο αγαλματίδιο και τις γόβες της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments