Lifestyle

Μαριάννα Μπαφίτη: Ο λόγος να επιστρέψεις στα θρανία

Μαριάννα Μπαφίτη: Ο λόγος να επιστρέψεις στα θρανία
Μαριάννα Μπαφίτη: Η μελαχρινή φοιτήτρια έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να πεισθείς πως σε όποια ηλικία κι αν είσαι θα πρέπει να εμπλουτίσεις τις σπουδές σου.

Μαριάννα Μπαφίτη: Το πανέμορφο μοντέλο έχει τον τρόπο να αναστατώνει με το πέρασμά του. Δεν της είναι δύσκολο, καθώς οι εκπληκτικές της αναλογίες δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από τους άνδρες που όταν την βλέπουν σκέφτονται… τα θρανία. Εκτός από το μόντελινγκ η όμορφη μελαχρινή σπουδάζει ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη. Και ποιος δεν θα ήθελε στο μέλλον μετά το τέλος των σπουδών της να την έχει ψυχολόγο.

Η ομορφιά της και κυρίως το εκπληκτικό της κορμί μαγνητίζουν στο διάβα της. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τη χαρά να την βλέπουν συχνά πυκνά στο κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας τον καφέ τους με άλλη… ψυχολογία. Η μελαχρινή καλλονή έχει να επιδείξει και ορισμένα βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, έχοντας το 2016 κατακτήσει τον τίτλο της Μις Πιερία.

Με καταγωγή από την Πάρο έχει τον…αέρα τον Κυκλάδων στο βλέμμα της! Στο Instagram έχει καταφέρει χωρίς μάλιστα να έχει την προβολή που θα μπορούσε να αριθμεί περισσότερους από 120.000 ακόλουθους, οι οποίοι καθημερινά έχουν την χαρά να ανοίγουν το κινητό τους και να βλέπουν την μελαχρινή οπτασία στα καλύτερά της. Φωτογραφίες σαν κι αυτές παρακάτω είναι ένα μικρό δείγμα αυτού που ακολουθεί στο προφίλ της. Για πάμε να την ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά!

Απολαύστε την

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments