Πολιτική

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου twitter: Έφτιαξαν fake λογαριασμό με το όνομα της

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου twitter: Έφτιαξαν fake λογαριασμό με το όνομα της
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου twitter: Πλαστός είναι ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε στο twitter με το όνομα της πρώην προέδρου του ΣτΕ.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου twitter: Ο δράστης του γεγονότος είναι για άλλη μια φορά ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι, ο οποίος αυτή τη φορά έβαλε στόχο την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Μετά από λίγες ώρες ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο λογαριασμός που είχε δημιουργήσει για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ήταν ψεύτικος και έτσι έκλεισε. Μάλιστα η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας τις προηγούμενες ημέρες είχε κλείσει τον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook.

Έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τις φάρσες του καθώς πέρσι το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει πως “πέθανε’ ο Κώστας Γαβράς, μέσα από ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της Μυρσίνης Ζορμπά, που είχε αναλάβει υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός του Γαβρά ο συγκεκριμένος φαρσέρ είχε “πεθάνει” στο παρελθόν τον Κάρολο Παπούλια, τον Φιντέλ Κάστρο και τον Πάπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments