Πολιτισμός

Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Πρωταγωνίστρια σε θέατρο της Αθήνας η Ιταλίδα σταρ

Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Πρωταγωνίστρια σε θέατρο της Αθήνας η Ιταλίδα σταρ
Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Πολύ κοντά σε συμφωνία με θεατρικό παραγωγό της Αθήνας βρίσκεται η Ιταλίδα ηθοποιός.

Μόνικα Μπελούτσι Ελλάδα: Σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό θεατρικό παραγωγό της Αθήνας βρίσκεται η Ιταλίδα ηθοποιός, προκειμένου να “ανέβει” στην πρωτεύουσα η θεατρική παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires» όπου και πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας τη θρυλική Μαρία Κάλας. Την αποκάλυψη έφερε στο φως η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού του STAR “Στη φωλιά των Κου Κου”, τονίζοντας πως η Χολιγουντιανή σταρ ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη χώρα μας προκειμένου να ανέβει στο σανίδι.

Πρόκειται για την παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires», η οποία ανέβηκε ήδη στο Παρίσι, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου και στην οποία η Μόνικα Μπελούτσι έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο ενσαρκώνοντας τη Μαρία Κάλλας. «Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα “ναι”, παρά τον φόβο μου. Ένα “ναι” από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες. Η παράσταση αναμένεται να φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι η ακριβής ημερομηνία και το θέατρο που θα στεγάσει την παράσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments