Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 27: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 22/01 – Έγκυος η Στέλλα;

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 27: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 22/01 – Έγκυος η Στέλλα;
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 27: Όσα θα δούμε στο αποψινό (22/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 27: Η εγκυμοσύνη της Στέλλας έρχεται να ανατρέψει τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού, καθώς ούτε ο Μανώλης ούτε η Σάντυ έχουν το κουράγιο να πουν την αλήθεια στα ταίρια τους. Κι ενώ η Στέλλα προβληματίζεται με την «παγωμένη» αντίδραση του άντρα της στα καλά της νέα, ο Τίμος παρουσιάζει κάποια αλλεργική αντίδραση που οδηγεί την τετράδα σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια σφίγγει επικίνδυνα τον κλοιό γύρω από τον Λεωνίδα, ενώ ο Μπίλυ προσπαθεί να συνέλθει από την ταραχή που πήρε με την εγκυμοσύνη της Ρόζας.

Μία αξέχαστη βραδιά περιμένει την Νενέλα και τον Κοσμά που αναγκάζονται να βγουν μαζί με τον Πέτρο και τον Ζαγανιάρη! Η Σάντυ απογοητευμένη από την τροπή των γεγονότων αποφεύγει στο νοσοκομείο να μιλήσει με τον Μανώλη που προσπαθεί να την προσεγγίσει για να «ανασυνταχθούν», αλλά μια σειρά από συμπτώσεις θα τους φέρει ένα βήμα πριν την μοιραία αποκάλυψη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς είδαμε πως: Ο Μανώλης και η Σάντυ αποφασίζουν να χωρίσουν με τη Στέλλα και τον Τίμο για να είναι επιτέλους επίσημα μαζί. Θα τα καταφέρουν όντως αυτή τη φορά ή τους περιμένει πάλι κάποια απρόσμενη έκπληξη; Ο Μπίλυ, μετά το τεστ εγκυμοσύνης που βρήκε, είναι σίγουρος ότι η Ρόζα είναι έγκυος. Ζητάει λοιπόν τη βοήθεια των αδελφών της για να δει πώς θα το διαχειριστεί.

Ο Πέτρος κι ο Ζαγανιάρης αποφασίζουν να φέρουν κοντά τις δυο αδελφές, τη Σουζάνα και την Τίνα, πιστεύοντας ότι έτσι θα γεφυρώσουν το χάσμα τους και θα αρχίσουν πάλι να μιλάνε μεταξύ τους. Και τώρα η Τίνα θα πρέπει να βρεθεί στο ίδιο εστιατόριο και ως Σουζάνα και ως Τίνα! Η Ιφιγένεια έρχεται στο σπίτι του Λεωνίδα χωρίς να το ξέρει αυτός και γνωρίζεται με την Τάνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments