Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [22/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [22/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (22/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (22/1/20).

κριός

Θα αντιμετωπίσεις απροσδόκητες καταστάσεις σχετικά με τη σχέση σου, επομένως προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλη. Δείξε ευελιξία, αν δεις να υποβόσκει ένταση στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Θα αντιμετωπίσεις ένα φαινομενικά σημαντικό δράμα που αποδεικνύεται πιο χρήσιμο ή ρεαλιστικό από ό, τι νόμιζες. Η απολογία που ετοιμάζεις στο μυαλό σου- ή ίσως περιμένεις – μπορεί να μην χρειαστεί.

ταύρος

Ακόμη και αν κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου έχει άγνωστες ή απρόβλεπτες ιδιότητες, θα διαπιστώσεις ότι σε χαροποιεί και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με ευκολία, οποιεσδήποτε ευμετάβλητες εξελίξεις. Αν νομίζεις ότι δεν θα υπάρξει κάτι σέξι, στην ικανότητά σου να δείξεις υπεράνω, ή να ξεπεράσεις τις εντάσεις στη σχέση σου,…τότε θ’ ανακαλύψεις πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

δίδυμοι

Με τον Άρη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, τα ερωτικά σου θέματα θα είναι λίγο ανταγωνιστικά. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια για να τολμήσεις στο όνομα της αγάπης ή να ενθαρρύνεις τον εραστή σου να σε ακολουθήσει στο ταξίδι της ανακάλυψης. Η κατανόηση, απαιτεί πάθος για να ξεκινήσει – και θα μπορούσε να προσφέρει την τέλεια δικαιολογία και για σένα και για το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά.

καρκίνος

Οι πεποιθήσεις για τις σχέσεις σου αυτή τη στιγμή, έχουν να κάνουν με την ανανέωση! Δηλαδή να πετάξεις το παλιό και να κρατήσεις το καινούργιο. Αυτό που έχεις ανάγκη στα ερωτικά σου, βιώνει μια βαθιά μεταμόρφωση που μπορεί να είναι ταυτόχρονα, διακριτική και άξεστη. Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου εξελίσσονται, πρέπει να εξελιχθείς κι εσύ…. ακόμη και αν αυτό σε ανησυχεί. Αυτή η διαδικασία θα σου ξεκαθαρίσει τι θέλεις και τι όχι από μια ερωτική σχέση. Και σε βάζει σε μια θαυμάσια θέση, για να απομακρύνεις κάθε αίσθηση παραίτησης στην οποία είχες συνηθίσει, μέχρι τώρα.

λέων

Η Σελήνη επηρεάζει όλα τα αγαπημένα σου πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα ερωτικά σου σχέδια ή τις προσδοκίες σου. Ωστόσο, θα παρερμηνεύσεις τον τρόπο που εξελίσσονται οι παθιασμένες σου επιθυμίες….σαν μια απογοητευτική ανάγκη αναθεώρησης ιδεών, σχεδίων ή οραμάτων. Ναι, αυτά πρέπει να αναβαθμιστούν εξαιτίας της δικής σου αλλαγής, αλλά προσπάθησε να δεχτείς, αυτό που είναι συναρπαστικό. Κάνεις μεγάλα και τολμηρά όνειρα στο όνομα της αγάπης….αλλά έχεις τα συναισθηματικά μέσα για να βιώσεις τον έρωτα…σε μεγαλύτερη κλίμακα.

παρθένος

Η αίσθηση πολλών θεμάτων στη ζωή σου, απαιτεί την ανάγκη εφαρμογής της λογικής σε ό, τι φαίνεται συγκεχυμένο. Ωστόσο, στα ερωτικά σου, η λογική θα μπορούσε να μπερδέψει τα πράγματα κι όχι να τα ξεκαθαρίσει. Αν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να εμπιστευθείς αυτά που νιώθεις κι όχι αυτά που νομίζεις…είναι τώρα. Ένα ρομαντικό δίλημμα, χρειάζεται να καθοδηγείται από την καρδιά σου για να πετύχεις. Το τολμηρό βήμα που απαιτείται….χρειάζεται και το σωστό χρόνο για να συμβεί.

ζυγός

Αν μπορείς να ενθαρρύνεις το ταίρι σου να σου πει αυτά που θέλει, τότε χάρη στην επιρροή της σελήνης που επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου, θα έχεις θετική διαφορά. Θα μπορούσες να αναρωτηθείς πολλά πράγματα για τα ερωτικά σου, κι αυτά θα υποστηριχθούν από μια αξιοσημείωτη αίσθηση ρίσκου. Αλλά έχεις την ευκαιρία να διευκρινίσεις τι σκέφτεται το ταίρι σου, για όσα έχουν σημασία για σένα. Αν αισθάνθηκες ότι οι δυο σας δεν ήσασταν στην ίδια σελίδα ….τότε αυτό μπορεί να αλλάξει, πολύ σύντομα.

σκορπιός

Ακόμα κι αν έχεις ένα σφιχτό πρόγραμμα σε άλλους τομείς της ζωής σου, μη βάλεις τα ερωτικά σου σε δεύτερη μοίρα. Αν μη τι άλλο, μπορείς να κερδίσεις μερικές όμορφες ερωτικές στιγμές ή ν’ ανέβεις στην εκτίμηση του εραστή σου βλέποντάς σε, να εστιάζεις την προσοχή στις ανάγκες σου και να εργάζεσαι γι’ αυτές. Αυτός είναι ο τρόπος που θα φέρεις το απροσδόκητο στη σχέση σου….και να ξέρεις πως δε θα περάσει απαρατήρητος, αυτός ο τρόπος.

τοξότης

Θα έχεις μια σαφή άποψη για το τι σε κάνει ευτυχισμένη αυτό το διάστημα. Και με τη Σελήνη να επηρεάζει το ζώδιό σου, θα είσαι πρόθυμη να αλλάξεις στάση, για να πετύχεις μια ερωτική σου φιλοδοξία. Ωστόσο, ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις αντίσταση ή λίγο δράμα από το ταίρι σου, δεν χρειάζεται να μετατραπεί τίποτε…. σε κάτι προβληματικό. Αν μη τι άλλο, σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε κοινό έδαφος και να σκεφτείτε μαζί, ώστε να κάνετε ένα περιπετειώδες όραμα….πραγματικότητα.

αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την απομόνωση και την επούλωση, θα βυθιστείς σε έναν ήσυχο και άνετο κόσμο μόνη σου. Αυτό προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να εξετάσεις τις τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες σχετικά με το τι θέλεις να βελτιώσεις και να ζήσεις στο μέλλον. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο αποξενωμένη είσαι από άτομα που θέλουν να είναι κοντά σου….ή πιθανώς από ένα άτομο που επιθυμεί την προσοχή σου. Μην δυσανασχετείς, που θα επιστρέψεις στον πραγματικό κόσμο, όταν θεωρηθεί απαραίτητο.

υδροχόος

Ακόμα κι αν νιώθεις αβεβαιότητα γι’ αυτά που θέλεις ή όχι, στα ερωτικά σου, θα υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και εμπνευσμένο από τον τρόπο που η μπάλα έχει προσγειωθεί στο γήπεδό σου. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάρεις βιαστικές αποφάσεις τώρα. Μπορείς να ορίσεις νέους και πιο φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους… και οι παθιασμένες προσπάθειές σου, πρέπει να συντονιστούν, με αυτές. Δε θα συμβούν βέβαια εν μία νυκτί όλα αυτά…γι’ αυτό ακολούθησε το ρεύμα προς το παρόν.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 ιχθύες

Θα έχεις μια έκλαμψη σοφίας …. και αυτό θα είναι ιδιαίτερα βολικό αν προσπαθήσεις να συνδεθείς με αυτό που σκέφτεται, αισθάνεται ή αγωνίζεται να αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο, ο αγαπημένος σου. Θα μπορούσες ακόμη να μεταφέρεις μια τεταμένη συζήτηση, σε πιο ευχάριστο και ανοιχτό έδαφος. Έχεις μια αφθονία θετικής στάσης για να προχωρήσεις στις συζητήσεις με το ταίρι σου, κι αυτός είναι ο λόγος που θα βοηθήσεις τον αγαπημένο σου, να προσαρμόσει την προοπτική του σωστά, σχετικά μ’ ένα σοβαρό θέμα που τον απασχολεί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments