Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης μεταγραφή: Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον του

Δημήτρης Γιαννούλης μεταγραφή: Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον του
Δημήτρης Γιαννούλης μεταγραφή: Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για το μέλλον του διεθνή μπακ στον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Γιαννούλης μεταγραφή: Ο έμπειρος αμυντικός έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τον έκαναν τον βασικό αριστερό μπακ των πρωταθλητών. Για την ακρίβεια τον μοναδικό παίκτη που έχει ο Αμπέλ Φερέιρα σε αυτή τη θέση από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια υπολογίζεται για την επίθεση.

Τον τελευταίο καιρό ο Γιαννούλης βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Γαλλική Ρεν παρακολουθεί στενά την περίπτωση του. Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι η ομάδα της Λιγκ 1 είναι διατεθειμένη να πληρώσει, αλλά δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που αξίωνε ο ΠΑΟΚ. Από τότε υπάρχει μια ησυχία σχετικά με τον Γιαννούλη.

Κρίνεται το μέλλον του Γιαννούλη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται λίγο πριν το φινάλε της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν με κακό μάτι μια πώληση της τελευταίας στιγμής. Αυτό έχει να κάνει με την τιμή. Αν κάποια ομάδα χτυπήσει την πόρτα του των πρωταθλητών στο φινάλε θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα σε αυτό το τάιμινγκ.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει κάποια πώληση για να μην έχει προβλήματα με το FFP. Την ίδια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης είχε τονίσει ότι δεν θέλει να δει την ομάδα του να χάνει κάποιον βασικό παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments