Ελλάδα

Κολωνάκι εμπρησμός οχημάτων: Πυρπολήθηκαν τρία οχήματα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Κολωνάκι εμπρησμός οχημάτων: Πυρπολήθηκαν τρία οχήματα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Κολωνάκι εμπρησμός οχημάτων: Στόχος φαίνεται να ήταν ένα πολυτελές τζιπ, αλλά από τις φλόγες καταστράφηκαν άλλα δυο που ήταν παρκαρισμένα απέναντι και ένα τέταρτο αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές.

Κολωνάκι εμπρησμός οχημάτων: Οι εμπρηστικές επιθέσεις οχημάτων σε περιοχές της Αττικής φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό. Ύστερα από το μπαράζ επιθέσεων με τον εμπρησμό των 20 οχημάτων στο κέντρο της Αθηνάς, το Μαρούσι και την Αγ. Παρασκευή, τώρα το νέο ” χτύπημα” ήταν στο Κολωνάκι, κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Ο αρχικός στόχος φαίνεται να ήταν ένα πολυτελές τζιπ, αλλά από τις φλόγες καταστράφηκαν άλλα δυο που ήταν παρκαρισμένα απέναντι και ένα τέταρτο αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η πρώτη εκτίμηση της Πυροσβεστικής αλλά και της Ασφάλειας είναι πως οι δράστες έσπασαν το τζάμι του τζιπ, έριξαν μέσα εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής στο twitter αναφέρει ότι στο σημείο, όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν, έσπευσαν άμεσα συνολικά εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα για την κατάσβεση των οχημάτων. Πλέον την υπόθεση την έχουν αναλάβει οι Αστυνομικές Αρχές, αφού μετά την εμπρηστική επίθεση των οχημάτων, οι αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments