Ελλάδα

Θεσσαλονίκη ΟΣΕ φωτιά: Πυρκαγιά σε βαγόνια του οργανισμού

Θεσσαλονίκη ΟΣΕ φωτιά: Πυρκαγιά σε βαγόνια του οργανισμού
Θεσσαλονίκη ΟΣΕ φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε δύο βαγόνια του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη που βρίσκονται λίγο μετά το αμαξοστάσιο του οργανισμού, από άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής.

Θεσσαλονίκη ΟΣΕ φωτιά: Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής έσπευσε επί τόπου με τουλάχιστον τρία πυροσβεστικά οχήματα και δέκα πυροσβέστες που συμμετέχουν στην επιχείρηση της κατάσβεσης. Πιθανότατα η φωτιά εκδηλώθηκε από μετανάστες που μένουν στα βαγόνια ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές ατόμων ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας.

Σημειώνεται, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα παρατημένα βαγόνια, καταλύματα παράτυπων μεταναστών του Σταθμού Διαλογής, παραδίδονται στις φλόγες. Τον Οκτώβρη ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από βαγόνι, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα παράτυποι μετανάστες. Οι φλόγες επεκτάθηκαν και κατέκαψαν πέντε βαγόνια. Στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 πυροσβεστικά οχήματα και έσβησαν τη φωτιά.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr από το σημείο που ξέσπασε η φωτιά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments