Διεθνή

Μέγκαν – Χάρι Καναδάς σπίτι: Σε αυτή την απομονωμένη έπαυλη διαμένουν στον Καναδά [pics]

Μέγκαν – Χάρι Καναδάς σπίτι: Σε αυτή την απομονωμένη έπαυλη διαμένουν στον Καναδά [pics]
Μέγκαν - Χάρι Καναδάς σπίτι: Απόμερο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα η κατοικία που διαμένουν στον Καναδά.

Μέγκαν – Χάρι Καναδάς σπίτι: Ο Χάρι βρίσκεται στον Καναδά και πλέον μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμοι να κάνουν μια νέα αρχή. Η πρόθεση του ζευγαριού είναι να ζήσει στον Καναδά, με άλλους να ποντάρουν στη διαμονή τους στο Βανκούβερ και άλλους να υποθέτουν ότι θα αναζητήσουν κατοικία στο Τορόντο- εκεί δηλαδή που πέρασαν τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, ενώ η Μέγκαν πραγματοποιήσουμε γυρίσματα για τη σειρά Suits. Βεβαίως, υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Τώρα ο Χάρι και η Μέγκαν διαμένουν σε μια έπαυλη κρυμμένη ανάμεσα σε δέντρα στη νήσο Βανκούβερ, στη βρετανική κολούμπια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η παραθαλάσσια έπαυλη ανήκει στον καναδό πολυεκατομμυριούχο Φρανκ Τζιούστρα- που υπήρξε χρηματοδότης του πρώην αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον, με τον οποίο διατηρεί δεσμούς- και το ζευγάρι διαμένει εκεί ήδη από τις γιορτές.

Δείτε το σπίτι

Λίγο πριν την επανασύνδεση της οικογένειας στο Βανκούβερ του Καναδά, με την άφιξη του Χάρι, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Μέγκαν από τη βόλτα της με τον Άρτσι και τα σκυλιά της – ενώ τη συνόδευαν οι σωματοφύλακές της. Οι φωτογραφίες αυτές, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του ζευγαριού που σκέφτεται να μηνύσει τους καναδούς παπαράτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άρθρο του TMZ.

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού σάιτ, υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μια επιστολή την Τρίτη 21/01 στα βρετανικά μίντια δηλώντας ότι θα κινηθούν δικαστικά αν τα μέσα δημοσιεύσουν ή αγοράσουν τις φωτογραφίες της Μέγκαν, του Άρτσι και των 2 κουταβιών τους από τη βόλτα στο νησί Βανκούβερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments