Lifestyle

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Σαρώνει τα πάντα στο διάβα της η σειρά

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Σαρώνει τα πάντα στο διάβα της η σειρά
Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Η σειρά συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Η σειρά έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και δεν παύει σε καθημερινή βάση να εντυπωσιάζει με τις καταιγιστικές της εξελίξεις. Από την Δευτέρα τα ποσοστά τηλεθέασης δεν έχουν πέσει κάτω από 35%. Την τρίτη η τηλεθέαση ξεπέρασε το 40% σε τέταρτο ενώ και εχθές κινήθηκε για ακόμα μια φορά πολύ ψηλά στους πίνακες της nielsen. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν ποσοστό 37,9% στο δυναμικό κοινό και 38,6% στο σύνολο. Μάλιστα, σε τέταρτο άγγιξε το εντυπωσιακό 46,7%.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;

Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments