Lifestyle

Κάτια Ταραμπανκό σχέση: Επιβεβαίωσε δημόσια ότι είναι μαζί με τον Γιώργο Λάγιο

Κάτια Ταραμπανκό σχέση: Επιβεβαίωσε δημόσια ότι είναι μαζί με τον Γιώργο Λάγιο
Κάτια Ταραμπανκό σχέση: Ήρθαν και οι αποκαλύψεις, από την ίδια αυτή τη φορά, για την προσωπική της ζωή.

Κάτια Ταραμπανκό σχέση: Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην Τζώρτζια Γεωργίου και στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου. Η μία από τις δύο νικήτριες του φετινού GNTM μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή την, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο. «Ναι είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα, γιατί ξέρει πως κάποια στιγμή θα φύγω για το εξωτερικό. Ξέρει πως η δουλειά μου είναι προτεραιότητα. Δεν θα έβγαινε τώρα από την τσέπη του Γιώργου δαχτυλίδι. Είμαι σίγουρη. Ξέρω που μπλέκω».

Η Κάτια Ταραμπανκό όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε δεσμό με το Γιάννη Χάλβατζη και στο επεισόδιο του τελικού, μάλιστα, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον καλό της αφού της έδωσε ένα δαχτυλίδι. Όμως, μετά το τέλος του παιχνιδιού το μοντέλο χώρισε και έκανε νέα σχέση με το Γιώργο Λάγιο. Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα είδαμε κοινές φωτογραφίες του νέου ζευγαριού και πολύ παρατήρησαν ότι στο χέρι της φοράει ένα δαχτυλίδι και έσπευσαν να πουν ότι είναι το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο πρώην αγαπημένος της, Γιάννης Χαλβατζής.

Το δαχτυλίδι που φοράει η Κάτια είναι τελικά αυτό που της χάρισε ο Γιάννης Χαλβατζής;

Την απάντηση, όμως, την έδωσε η ίδια η Κάτια μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του χεριού της όπου φοράει το “επίμαχο” δαχτυλίδι. “Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων και χρήση λανθασμένων ονομάτων και επιθέτων. Θα ήθελα να δηλώσω ότι το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι ανήκει δικαιωματικά στην Ναταλία Χαβράχ (aka μάνα μητέρα μανούλα).”, έγραψε η Κάτια Ταραμπανκό δίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο λύση στο μυστήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments