Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 89: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 23/01 – Ο Βρανάς ξεφεύγει της σύλληψης

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 89: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 23/01 – Ο Βρανάς ξεφεύγει της σύλληψης
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 89: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (23/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 89: Ο Αλέξης επεμβαίνει και σώζει τη Δάφνη και τον Φοίβο απ’ τους διαρρήκτες, που έχουν εισβάλλει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο Βρανάς ξεφεύγει απ’ τον κίνδυνο της σύλληψης στη μαρίνα, αφού εμφανίζεται μπροστά του η Μελίνα, η μητέρα του Μάνου, την ώρα που όλοι του έχουν στήσει καρτέρι! Ο Στρατής αρχίζει να έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Κικής, ενώ η Πέγκυ συνειδητοποιεί πως ο Βρανάς πήγε να την κοροϊδέψει με τα χρήματα που θα της έδινε.

Η Μελίνα κάνει την επανεμφάνισή της στη ζωή του Φίλιππου έχοντας ένα σχέδιο, ενώ το χτύπημα των ληστών στον Αλέξη τον φέρνει πιο κοντά με τη Δάφνη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σωτήρης έρχεται σε ρήξη με τη Χριστίνα, όταν της λέει πως εκείνη προειδοποίησε τον Βρανά με σκοπό να τον σώσει, την ώρα που η Μελίνα βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε ότι: Παρότι έχει φτάσει η ώρα να πιάσουν τον Βρανά, μόνο αναστάτωση υπάρχει στην ομήγυρη. Η Χριστίνα συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της στο σχέδιο, αλλά ο Σωτήρης είναι έτοιμος να την χωρίσει, ό,τι και να γίνει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος με τον Στρατή ξεκινάνε δουλειά και βλέπουν ότι το πηλοφόρι και το μυστρί είναι δύσκολη υπόθεση. Η Κική συνεχίζει να σκάβει τον λάκκο στη σχέση του Στρατή με τη Δάφνης, ενώ ο Στρατής είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ότι η Κική συνωμοτεί με τον Αλέξη.

Ο Θεοχάρης θα φιλήσει τη Σμαράγδα, ενώ ο Μάνος της λέει πως καλύτερα να τελειώνουν εδώ οι αψιμαχίες τους. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βρανάς ετοιμάζεται να φύγει με το χρήμα και το κορίτσι, αλλά εκτός από τη Χριστίνα, τον περιμένουν όλοι μαζί με την αστυνομία, για να τον δέσουν χειροπόδαρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments