Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο χορός: Τρέλανε τους Παριζιάνους ο Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο χορός: Τρέλανε τους Παριζιάνους ο Greek Freak
Γιάννης Αντετοκούνμπο χορός: Λίγες στιγμές χαλάρωσης για τον Έλληνα σούπερ σταρ, πριν τον αγώνα με του Σαρλότ Χόρνετς στο Παρίσι.

Γιάννης Αντετοκουνμπο χορός: Λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν από τον αγώνα με τους Σαρλότ Χόρνετς, βρηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος βρέθηκε στους The Paris Rings Finals. Όταν βρέθηκε εκεί και άκουσε να παίζει μουσική από τα μεγάφωνα ο Έλληνας σουπερ σταρ το έριξε στο χορό με τις κινήσεις του να ξεσηκώνουν τους παρισταμένους, πολλοί εκ των οποίων φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος στη γαλλική πρωτεύουσα συναντήθηκε και με τον Νεϊμάρ, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και κοντά στον πολυπόθητο στόχο του το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του ΝΒΑ. Όπως, όμως εξήγησε, στο βίντεο το οποίο ανήρτησαν οι Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter «το βλέπεις, αλλά δεν το ακουμπάς, είναι γρουσουζιά. Το ακουμπάς μόνο αν το σηκώσεις».

Η ομάδα του Γιάννη και του Θανάση, οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στο Παρίσι για το επίσημο παιχνίδι της κανονικής περιόδου 2019-2020 και θα αντιμετωπίσπου τους Σάρλοτ Χόρνετς του Τόνι Πάρκερ και του Νικολά Μπατούμ.  Μετά από 9 χρόνια αγώνων στο Λονδίνο, το ΝΒΑ μετακόμισε στο Παρίσι και την “AccorHotels Arena”, εκεί όπου σήμερα θα αναμετρηθούν τα “ελάφια” του “Greek Freak” με τις “σφήκες” των δύο Γάλλων διεθνών παικτών.  Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Παρίσι θα φιλοξενήσει επίσημο αγώνα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, καθώς στο παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί μόνο αγώνες preseason.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments