Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [23/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [23/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (23/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (23/1/20).

κριός

Έχεις τη δυνατότητα ν’ αποφασίσεις αν θέλεις να δείξεις καλοσύνη και συμπόνοια σε ένα ερωτικό σου ζήτημα. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική λύση. Και ποια είναι αυτή? Λοιπόν, αυτή δε θα πρέπει ούτε να τη σκεφτείς. Μάλλον γνωρίζεις ήδη τι θα συμβεί αν αποφασίσεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου, σε μια άκρως επιθετική αντιπαράθεση. Επομένως ό,τι άλλο κι αν σκεφτείς…..αυτό το τελευταίο, βγάλτο απ’ το μυαλό σου.

ταύρος

Αν κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου, έχει άγνωστες ή απρόβλεπτες ιδιότητες. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις μια αυξημένη αυτοπεποίθηση, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε ευμετάβλητες εξελίξεις με ευκολία. Αν νομίζεις ότι δεν θα υπάρξει κάτι σέξι στην ικανότητά σου να ξεπερνάς όλες τις εντάσεις στη σχέση σου με εντυπωσιακό τρόπο, τότε θα ανακαλύψεις, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

δίδυμοι

Μερικές φορές, στον κοινωνικό μας κύκλο, το να δείχνει κάποιος ενθουσιασμό ή αισιοδοξία, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται κάποιοι. Στην πραγματικότητα θα μπορούσες να ζήσεις πολύ άνετα, αν προσλάμβανες τον εαυτό σου, να ζωντανέψει τα πράγματα. Γι’ αυτό, μπορείς – ιδιαίτερα τώρα- να φέρεις πολύ περισσότερα από μια ακτίνα ευφυίας στον κόσμο του εραστή σου… και με τον τρόπο που το χρειάζεται. Για σένα μπορεί να είναι αβίαστο, αλλά το ταίρι σου θα το εκτιμήσει αφάνταστα.

καρκίνος

Ο εραστής σου, δε διαφωνεί μαζί σου… για να διαφωνήσει. Και δεν είναι αντικειμενικά αντίθετος με τις απόψεις σου… αν προσφέρει προτάσεις, που στο μυαλό σου φαίνονται, σαν κριτική. Μπορεί η έλλειψη ευελιξίας σου γύρω από τη συζήτηση ενός συγκεκριμένου θέματος, να παρουσιάζει τα μεγαλύτερα προβλήματα ή εμπόδια τώρα. Υπάρχει χρήσιμο πεδίο για να βελτιωθεί κάποια ιδέα ή ένα σχέδιο. Να είσαι δεκτική στην προσφορά του συντρόφου σου…επειδή θ’ ανακαλύψεις πως σε ωφελεί! Ακόμη κι αν αντισταθείς να τη δεχτείς, αρχικά.

λέων

Μπορεί να έχεις πειστεί πως άλλοι τομείς στη ζωή σου, ταιριάζουν μια χαρά μεταξύ τους, εκτός από τη σχέση σου. Πιστεύεις πως αυτή, δεν μπορεί να ενταχθεί σ’ αυτή την κατηγορία. Για να διατηρήσεις το πάθος ανάμεσά σας δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να προσπαθήσεις με ειλικρίνεια και συνέπεια ν’ αποφύγεις τις μεταξύ σας εντάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προθυμία, να μετατοπιστεί το βλέμμα σου από τις άλλες ευθύνες σου… σ’ αυτόν που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.

παρθένος

Την έμφυτη ικανότητά σου να δημιουργείς δομές, θα την εφαρμόσεις και στη σχέση σου, τώρα. Υπάρχει κάτι που θεωρείς χαοτικό ή χωρίς κατεύθυνση. Και χρειάζεται να πιάσεις τα ηνία και να το ελέγξεις ή να το κατευθύνεις εκεί που πρέπει Θα εκπλαγείς μάλιστα, βλέποντας πώς βοηθάει η αποφασιστικότητά σου, να εξαφανιστεί ένα εμπόδιο, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως ο τρόπος που παίρνεις την πρωτοβουλία, να ενθαρρύνει το αντικείμενο του πόθου σου να σου ανοιχτεί λίγο περισσότερο, απ’ ότι έκανε πρόσφατα.

ζυγός

Μια δύσκολη ή αμήχανη κατάσταση στη σχέση σου, μπορεί να μην έχει μια άμεση και ρεαλιστική λύση, για το τι μπορεί να βελτιωθεί και πότε πρέπει να γίνει προτεραιότητά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί στο μέλλον. Αλλά η έμφυτη ικανότητά σου να δημιουργείς ή να αποκαθιστάς τις ισορροπίες όπου είναι απαραίτητο, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα. Μπορείς να μετατρέψεις κάτι χαοτικό σε κάτι διαχειρίσιμο, που μπορεί να δώσει σε σένα και τον εραστή σου το ιδανικό σημείο εκκίνησης, για ν’ αποφασίσετε πώς βελτιώνεται κάτι, από δω και πέρα.

σκορπιός

Είτε παρουσιάζεται προφορικά είτε σου μεταφέρεται σε μήνυμα, μπορείς να καταλάβεις πέρα από το προφανές, αυτό που πραγματικά εννοεί ο αγαπημένος σου. Μπορείς μάλλον να αισθανθείς ότι τα λόγια του επιλέγονται προσεκτικά…. και με απαλή πειστικότητα και υπομονή, μπορείς να συνειδητοποιήσεις με επιτυχία το πραγματικό μήνυμα. Λειτουργώντας όμως έτσι, μπορεί να τον κάνεις επιφυλακτικό στο μέλλον απέναντί σου. Αλλά αυτό είναι κάτι, που θα το αντιμετωπίσεις όταν έρθει η ώρα του.

τοξότης

Δεν χρειάζεται να πιστέψεις πως επειδή θέλεις ν’ ακολουθήσεις κάτι που αγαπάς, θα φανείς εγωίστρια ή αδιάφορη απέναντι στον εραστή σου. Υπάρχουν πολλά από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς, που θ’ αναζωογονήσουν τον ενθουσιασμό σου, για ένα σου ταλέντο που επιδίωξες στο παρελθόν… αλλά όχι στο βαθμό που θα ήθελες. Μπορεί να χρειαστεί να θυμίσεις στον εραστή σου, πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα! Και με λίγη τύχη και χρόνο, ίσως μοιραστεί κι αυτός το πάθος σου.

αιγόκερως

Το παρελθόν θα παίξει ένα ρόλο στη σκέψη σου αυτό το διάστημα, σχετικά με μια σχέση που έφτασε στο τέλος της! Θα τη συγκρίνεις μάλιστα, με την υπάρχουσα σχέση σου. Αλλά η απόσπαση του μυαλού σου στο παρελθόν, με τέτοιο τρόπο… δημιουργεί σημαντικά ερωτήματα. Αν θέλεις να αντλήσεις εμπειρίες από το παρελθόν και να τις εφαρμόσεις στο παρόν….τότε όλα καλά κι ωραία. Αλλά αν η καρδιά σου θέλει να αναδημιουργήσει αυτό που απολάμβανε παλιά , τότε αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με ειλικρίνεια, τώρα.

υδροχόος

Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να ενισχύσεις τη σχέση σου, με την μεταξύ σας συνεργασία. Κι αυτό θα επηρεάσει την ασφάλεια και την οικονομική σας ισορροπία. Μαζί μπορεί να κάνετε μια εξαιρετική ομάδα, αν συνδυάσετε τα ταλέντα ή τους πόρους σας, για να ενισχύσετε τη σταθερότητα στη ζωή σας. Ό, τι αφήσετε πίσω σας, θα αντικατασταθεί με κάτι που θα χτιστεί, σε ισχυρότερα θεμέλια. .Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Εσύ και το ταίρι σου, έχετε έρθει πολύ κοντά σ’ ένα ερωτικό σας ζήτημα. Αν βάλετε μια απόσταση ανάμεσά σας, ή τουλάχιστον αρνηθείτε να συνεχίσετε να την εκτιμάτε με τόση επιμέλεια, θα ήταν αναμφισβήτητα πολύ χρήσιμο, τώρα. Για να θεραπευτεί κάτι…χρειάζεται λίγος χώρος για ν’ αναπνεύσει. Αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε για να αποστασιοποιηθείτε από το θέμα, μπορεί τελικά να σας φέρει πιο κοντά, με έναν εκπληκτικό τρόπο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments