Ελλάδα

Σχιστό τροχαίο: Τραγικό συμβάν με έναν νεκρό και δύο τραυματίες – Τεράστιο μποτιλιάρισμα

Σχιστό τροχαίο: Τραγικό συμβάν με έναν νεκρό και δύο τραυματίες – Τεράστιο μποτιλιάρισμα
Σχιστό τροχαίο: Τραγική κατάληξη για τον έναν αναβάτη της μοτοσικλέτας - Εξέπνευσε στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Σχιστό τροχαίο: Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου, στη λεωφόρου Σχιστού, όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας του Σκαραμαγκά και στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση, στο σημείο έσπευσε όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους τραυματίες στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, ωστόσο, ο ένας  εκ των δύο αναβατών της μοτοσικλέτας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Παράλληλα στο σημείο που προκλήθηκε το συμβάν, όπως είναι φυσικό παρατηρείται ασυνήθιστο μποτιλιάρισμα με τα οχήματα να κινούνται σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Στο σημείο βρίσκονται επίσης και άνδρες της Τροχαίας και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες τους.

 

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν συχνό φαινόμενο με χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ακόμη περιστατικό και πάλι στο Σχιστό το Νοέμβριο του 2019, όταν ένα αυτοκίνητο ενεπλάκη στο τροχαίο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές στη μπροστινή και δεξιά πλευρά του, ενώ λόγω της σύγκρουσης ακινητοποιήθηκε κάθετα στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα ή σοβαρά τραυματισμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments