Video

Γιώργος Αγγελόπουλος Αρναούτογλου: “Θα ήθελα να έχω 4-5 παιδιά”

Γιώργος Αγγελόπουλος Αρναούτογλου: “Θα ήθελα να έχω 4-5 παιδιά”
Γιώργος Αγγελόπουλος Αρναούτογλου: Ο 38χρονος βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και για τη προσωπική του ζωή.

Γιώργος Αγγελόπουλος Αρναούτογλου: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής “The 2Night Show” ήταν χθες βράδυ ο Γιώργος Αρναούτογλου, κατά κόσμον Ντάνος. Ο 38χρονος μετά το πέρασμά του από τη στήλη “Μύγες” εμφανίστηκε απέναντι από τον παρουσιαστή συζητώντας μαζί αρκετά από τα βασικά κεφάλαια της ζωής του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή για λογαριασμό της ταινίας “Χαλβάη 5-0”, στην οποία και πρωταγωνιστεί καθώς επίσης και στη προσωπική το ζωή. “Ο Μάρκος Σεφερλής με σατίριζε πολύ καλά. Είχε στραβώσει τα πόδια, είχε βάλει 100 κομποσκοίνια, μίλαγε με το νι και το λι, όπως μιλάμε στην Σκιάθο, μου ξεφεύγει κι εμένα καμιά φορά. Πάντως με έκανε πολύ καλά, είχε γελάσει”, ανέφερε για τη μίμηση που έκανε ο Σεφερλής στο θέατρο.

Μιλώντας για τα παιδιά και την προσωπική του ζωή, είπε: “Έχω σκεφτεί τον γάμο και την οικογένεια, αλλά δεν με αγχώνει. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια, το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό”.

Στο μεταξύ, είπε ότι έχει τύχει να τον ενοχλήσουν οι paparazzi-πολίτες σε προσωπικές στιγμές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Έχει τύχει να πάω σε εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι και να με βγάζουν φωτογραφία”.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments