Video

Lady Gaga The Sopranos: Εμφάνιση έκπληξη σε ηλικία 15 ετών [vid]

Lady Gaga The Sopranos: Εμφάνιση έκπληξη σε ηλικία 15 ετών [vid]
Lady Gaga The Sopranos: Οι θαυμαστές της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς ανακάλυψαν ότι σε ένα επεισόδιο εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Lady Gaga The Sopranos: Περίπου 20 χρόνια μετά, οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «The Sopranos» ανακάλυψαν ότι η σούπερ σταρ της μουσικής Lady Gaga εμφανίστηκε σε ένα από τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 χρονών. Συγκεκριμένα η Lady Gaga συμμετείχε στο cast του ένατου επεισοδίου στην τρίτη σεζόν των Sopranos το 2001, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Στο επεισόδιο που κάνει ένα πέρασμα η Στέφανι Γκερμανότα – όπως είναι το πραγματικό όνομα της Lady Gaga– με τίτλο «The Telltale Moozadell» υποδύθηκε μία επαναστάτρια μαθήτρια στο ίδιο σχολείο, στο οποίο φοιτούσε ο AJ (Ρόμπερτ Άιλερ). Όπως αναφέρει το ΑΠΕ με τον χαρακτήρα της, στη σειρά η Lady Gaga προκάλεσε τόσα προβλήματα στον γιο του Τόνι Σοπράνο που οδήγησε στην αποβολή του. Αυτή ήταν η μία και μοναδική εμφάνιση της Lady Gaga στην τηλεοπτική σειρά «The Sopranos». Επτά χρόνια αργότερα, η Στέφανι Γκερμανότα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της ως Lady Gaga, με τίτλο «Just Dance».

Οι Σοπράνος (The Sopranos) είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην αμερικανική τηλεόραση (αλλά και παγκοσμίως) από απόψεως βραβείων, γνώμης των κριτικώναλλά και θεαματικότητας τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Βασισμένη σε κλασικές ταινίες μαφίας όπως «Ο Νονός» του Κόπολα ή το «Τα καλά παιδιά», διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ο πατέρας, Τόνι Σοπράνο (Τζέιμς Γκαντολφίνι), ανήκει σε μια οργάνωση της μαφίας και στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς είναι ο «Κάπο», το αφεντικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments