Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός ντέρμπι: Στην τελευταία προπόνηση η απόφαση για τα στόπερ του Ολυμπιακού

ΑΕΚ – Ολυμπιακός ντέρμπι: Στην τελευταία προπόνηση η απόφαση για τα στόπερ του Ολυμπιακού
ΑΕΚ - Ολυμπιακός ντέρμπι: Στη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στα μετόπισθεν και στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός ντέρμπι: Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, για την 21η “στροφή” της Super League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίζει για τα στόπερ που θα ρίξει στην “μάχη” στην σημερινή, και τελευταία, προπόνηση. Ο Πορτογάλος αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για το αμυντικό δίδυμο, έπειτα από την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο μόνος «σίγουρος» φαίνεται πως είναι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει παίξει σε αρκετά ματς ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις παίκτες για τον παρτενέρ του Σενεγαλέζου άσου. Ο πρώτος είναι ο συμπατριώτης του, ο Παπ Σισέ, ο οποίος όμως προέρχεται από μεγάλη αποχή και έχει παίξει μόνο στους δύο αγώνες με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας και δεν πρόκειται για ματς που έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.

Επόμενος είναι ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος είναι ακόμα υπό παραχώρηση και με την Καλαμάτα είχε παίξει στα χαφ. Όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, η συμμετοχή του για ορισμένους θεωρείται ρίσκο, αφού δεν είναι στο 100% για να παίξει από την αρχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός των Πειραιωτών φαίνεται πως σκοπεύει να πάει με σχήμα 4-3-3 και με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στα χαφ.

Διαιτητής στο ντέρμπι ο Ματέι Γιουνγκ από την Σλοβενία:

Υπενθυμίζεται, πως κουμάντο στο ματς θα κάνει ο διεθνής διαιτητής από την Σλοβενία, πρώτης κατηγορίας, Ματέι Γιουνγκ, ο οποίος στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει σε ματς τόσο των “κιτρινόμαυρων” όσο και των “ερυθρόλευκων” στην Ευρώπη. Ο Γιουνγκ, λοιπόν, έχει σφυρίξει την ΑΕΚ στην περσινή αναμέτρηση με του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ήταν επίσης στο εκτός έδρας της Ένωσης με την Ντινάμο Κιέβου με τελικό αποτέλεσμα 0-0, αλλά και στο Πλζεν – ΑΕΚ 3-1.

Όσον αφορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο Γιουνγκ ήταν στο Ολυμπιακός – Λεβάντε 0-1. Βοηθοί του Γιουνγκ στο ντέρμπι θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι. Τέταρτος θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR οι: Κουμπαράκης, Κουρομπύλια και παρατηρητής ο Ζαννετίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments