Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: «Αφελής» η Μέγκαν – Ειδικοί αναλύουν την απόφασή του ζευγαριού

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: «Αφελής» η Μέγκαν – Ειδικοί αναλύουν την απόφασή του ζευγαριού
Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Η απόφαση τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα έχει γίνει στόχος και αρκετών αναλυτών.

Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Όσο οι μέρες περνούν έτσι και οι αναλύσεις ειδικών πολλαπλασιάζονται για την απόφαση – βόμβα του ζευγαριού να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα. Η Μέγκαν και ο Χάρι βρίσκονται ακόμα πολύ ψηλά στην επικαιρότητα καθώς τα διεθνή μέσα προσπαθούν να μαζέψουν πολλά στοιχεία για το μέλλον του ζευγαριού που βρίσκεται ανάμεσα σε Καναδά και Βρετανία.

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Ομίντ Σκόμπι, προχώρησε σε μία ανάλυση της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς της Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που ανέλαβε τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλευρό του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η δούκισσα του Σάσεξ εκτίμησε αφελώς ότι η νέα της θέση θα συνοδευόταν από «άμεση δημοτικότητα».

Όπως εκτιμά ο Σκόμπι, η Μέγκαν Μαρκλ προσχώρησε στη βασιλική οικογένεια, πιστεύοντας πως ο ρόλος της θα «συνοδευόταν από σχεδόν άμεση δημοτικότητα» και πρόσθεσε πως είχε «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για τη θέση της. Παράλληλα, μιλώντας με μία άλλη ειδικό σε βασιλικά θέματα, τη Βικτόρια Άρμπιτερ, στο podcast του Heirpod, ο Σκόμπι είπε πως η δούκισσα του Σάσεξ πίστευε πως θα «υπήρχε μία περίοδος μέλιτος από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments