Lifestyle

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks 3: “Την είπε” στον Στέλιο Κουδουνάρη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks 3: “Την είπε” στον Στέλιο Κουδουνάρη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks 3: Έναν ιδιαίτερο διάλογο παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, ανάμεσα στη διαγωνιζόμενη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks 3: H νέα σεζόν του My Style Rocks έχει ξεκινήσει και οι παίκτριες ήδη έχουν αρχίσει και προκαλούν εντύπωση με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Υπάρχει όμως μια διαγωνιζόμενη η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Στέλιου Κουδουνάρη από το πρώτο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η παίκτρια πέταξε τα «βέλη» της στον κριτή τονίζοντας του πως στην αρχή της ήταν αντιπαθέστατος ενώ πλέον της είναι αδιάφορος.

Πώς αντέδρασε όμως ο κριτής ακούγοντας τα λόγια αυτά της παίκτριας; «Ευρυδίκη, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Δεν σε πήραμε για αυτό. Άντε ρε παιδί μου» σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφερόμενος στο ντύσιμο της παίκτριας. «Είμαι εγώ και νιώθω πολύ άνετα. Είμαι και αυτό. Είμαι και αυτό είμαι και αυτό που ήμουν προχθές, είμαι όλα. Απλά ίσως όχι με τους σωστούς συνδυασμούς στις κατάλληλες περιστάσεις» του απάντησε η Ευρυδίκη.

«Έχεις πυρετό από προχθές που με συμπαθείς; Σου έχει μείνεις;» απόρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Όχι, απλά μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα μου είστε αδιάφορος και φοβάμαι μην ξεκινήσει να γίνεται και συμπάθεια» τόνισε η παίκτρια. « Το αδιάφορος δεν μου άρεσε, εάν σου είμαι. Προτιμώ να με αντιπαθείς. Να πάμε στο άλλο στάδιο» ανταποκρίθηκε ο κριτής.

«Απλά λένε ότι αν για κάποιον άνθρωπο αισθανόμαστε κάτι έντονο κακό, μπορεί να γίνει αγάπη και συμπάθεια. Αν δεν νιώθουμε όμως τίποτα και μας είναι αδιάφορος, αυτό δεν γίνεται να εξελιχθεί σε τίποτα. Για αυτό εσάς σας έβλεπα και φούντωνα, τώρα σας βλέπω» εξήγησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Τώρα αυτή η αδιαφορία, όμως, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να σου είμαι αδιάφορος» συνέχισε ο κριτής και η παίκτρια ανέφερε: « Όχι, δεν μου είστε αδιάφορος. Μου είστε συμπαθής. Μου ήσασταν εκνευριστικός, στα μάτια και στα αυτιά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments