Lifestyle

Ιρένε Τρόστ: Φωνάρα και κορμάρα

Ιρένε Τρόστ: Φωνάρα και κορμάρα
Ιρένε Τροστ: Πριν από λίγα 24ωρα σε δηλώσεις της κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από αδερφό γνωστής τραγουδίστριας.

Ιρένε Τρόστ: Την γνωρίσαμε μέσα από το Dream Show και την αγαπήσαμε πολύ. Την απολαύσαμε στο Your Face Sounds Familiar, ενώ την παρακολουθήσαμε – για πολύ λίγο- στο Survival Secret. Η Ξανθιά εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τα likes των ακολούθων της στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Mε μπαμπά Ολλανδό και μητέρα Ελληνίδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι σέξι, πληθωρική και ταλαντούχα. Η Ιρένε Τροστ, ήρθε στην Αθήνα από το Άμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα.

Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Πρώτη της συμμετοχή ήταν στο «Dream Show», από όπου την γνώρισε το ευρύ κοινό και κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος ενώ την είδαμε να λαμβάνει συμμετοχή στο παιχνίδι του Ant1 Your Face Sounds Familiar, όπου ήταν πάρα πολύ καλή. Στο Survival Secret μπήκε για να δοκιμάσει τις αντοχές της αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει καθώς ήταν η δεύτερη αποχώρηση από την παραλία της Κουρούτας, αντιμέτωπη με την Μαρία Ματσούκα.

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια Ιρένε Τρόστ η οποία παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από αδερφό γνωστής τραγουδίστριας, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει απολυθεί γιατί δεν έκανε “κονσομασιόν” όπως χαρακτηριστικά είπε. Τη συνέντευξη την παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Στο Πρωινό, αφήνοντας τους συντελεστές αλλά και την όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 άναυδους, όταν είδαν το σχετικό βίντεο.

Μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί η ξανθιά τραγουδίστρια και παίκτρια ριάλιτι είπε: “Με έχει κλειδώσει στο καμαρίνι αδερφός πολύ γνωστής τραγουδίστριας. Όπως καθόμουν στο καμαρίνι, κλείδωσε την πόρτα”. Όσον αφορά για τότε που απολύθηκε είπε: “Μου έχει τύχει μια φορά που έκανα κάτι extra στην Λάρισα και πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο.

Κάποια στιγμή έρχεται ο επιχειρηματίας και μου λέει: “Απολύεσαι! Καλά τραγουδάς αλλά δεν μου κάνεις κονσομανσιόν στα τραπέζια”. Η ίδια επισήμανε: “Όταν βλέπεις κοπέλες που έρχονται από επαρχία και έχουν δύο ευρώ στην τσέπη τους και δεν έχουν καμία στήριξη και ξαφνικά τις βλέπεις εδώ πέρα και κάνουν μια τεράστια καριέρα, δεν γίνεται. Πού τα βρίσκουν τα λεφτά; Υπάρχει κάποιος από πίσω σε όλο αυτό. Εγώ δεν το είχα αυτό ποτέ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments