Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Βόλος: Αλλαγές στην ενδεκάδα για τους Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – Βόλος: Αλλαγές στην ενδεκάδα για τους Θεσσαλονικείς
ΠΑΟΚ - Βόλος: Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να υποδεχτεί τον Βόλο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αύριο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Βόλος: Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο καταστρώνει ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Λέο Μάτος και τον Τσούμπα Άκπομ. Αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες στη Λαμία και θα εκτίσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τις ποινές τους. Συγχρόνως, με ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς ο διεθνής μπακ αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται να πάρει τη θέση του Μάτος, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης και θα παίξει αντί του Άκπομ.

Όσον αφορά τον Γιαννούλη, αν τελικά δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, τότε ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί ως αριστερός χαφ και ο Πέλκας θα είναι πίσω από τον Σφιντέρσκι. Ο Μίσιτς θα είναι στον άξονα με έναν εκ των Εσίτι ή Μαουρίσιο.

Λέο Μάτος: Τετ-α-τετ με Ιβάν Σαββίδη για νέο συμβόλαιο

Όπως έγινε γνωστό, εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσουν οι συζητήσεις του Λέο Μάτος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με θέμα το νέο συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και τετ-α-τετ του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη κι αν αυτό συμβεί το θέμα μπορεί να κλείσει μέσα σε λίγη ώρα. Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης με την προσωπικότητα και την ποιότητα του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά πολύ περισσότερο κάποιος που να γνωρίζει τόσο καλά την ομάδα και να έχει συνδεθεί με αυτήν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments