Lifestyle

Η Θωμαή Απέργη είναι γυναικάρα [pics]

Η Θωμαή Απέργη είναι γυναικάρα [pics]
Θωμαή Απέργη: Η τραγουδίστρια που ανεβάζει την νύχτα της πρωτεύουσας σε άλλο επίπεδο.

Θωμαή Απέργη: Μπορεί να μην βρίσκεται στα πρώτα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, ωστόσο η Θωμαή Απέργη είναι μια από τις πιο λαμπρές παρουσίες στον χώρο. Σε κάθε εμφάνισή της ανεβάζει τη θερμοκρασία χωρίς να μπει στη διαδικασία να προκαλέσει. Ο ανδρικός πληθυσμός υποκλίνεται στο ταμπεραμέντο και την γήινη ομορφιά της.

Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στην Τήνο όπου και μεγάλωσε, αφού κατάγεται από εκεί. Ως παιδί αλλά και αργότερα ως έφηβη, η Θωμαή που ήταν ένα πολύ παχουλό κοριτσάκι (όπως έχει δηλώσει η ίδια) αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το Μπάσκετ αλλά και τη μουσική αφού έκανε μαθήματα μουσικής, φωνητικής, κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας. Τα παιδιά στο σχολείο την σχολίαζαν αρνητικά για τα περιττά κιλά της γι’ αυτό, η Θωμαή αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα και γυμναστική με αποτέλεσμα να χάσει 18 ολόκληρα κιλά, μετά την ενηλικίωση της.

Σπούδασε φιλολογία στην Πάτρα ενώ το ντεμπούτο της, το έκανε το 2011 μέσα απο το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού “For You” το οποίο και ερμήνευε σε συνεργασία με τον Paul Levon. Από τότε έχει κάνει πολλά ακόμα τραγούδια ενώ το 2013 ήταν υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί αφού με το τραγούδι της “One Last Kiss” κατέκτησε την δεύτερη θέση στον Ελληνικό τελικό. Την ίδια χρονιά, συμμετείχε και στο show του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar ενώ το 2015 έκανε ξανά προσπάθεια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι “Jazz & Συρτάκι” αλλά κατέκτησε ξανά την 2η θέση στον Ελληνικό τελικό (με την Μαρία Έλενα Κυριάκου να παίρνει την 1η θέση).

Απλά… πανέμορφη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments