Video

AEK – Ολυμπιακός: Ώρα ντέρμπι με φόντο τους τρεις βαθμούς

AEK – Ολυμπιακός: Ώρα ντέρμπι με φόντο τους τρεις βαθμούς
AEK - Ολυμπιακός: "Κιτρινόμαυροι" και "ερυθρόλευκοι" διασταυρώνουν απόψε (19:30) τα "ξίφη" τους στο ΟΑΚΑ, για την 21η "στροφή" της Super League σε ένα ντέρμπι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

AEK – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ στρέφονται σήμερα όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που φυσικά και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και το τρίποντο. Η καθεμία για τον δικό της λόγο.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, έχοντας ως στόχο να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον Ντανιέλ Ποντένσε και τον Κώστα Φορτούνη, ενώ για παρτενέρ του Μπα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της χθεσινής ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή συμπεριέλαβε τους Ποντένσε, Φορτούνη.

Ο πρώτος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και παρά το γεγονός πως είναι να πάρει μεταγραφή, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Από την άλλη ο Φορτούνης επιστρέφει σε αποστολή αγώνα, μετά από τα ματς με Άρη και ΟΦΗ, στα οποία είχε μείνει εκτός. Μεριά και Κούτρης αντιθέτως δεν θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Η ΑΕΚ από την μεριά της, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να βάλει «φρένο» στον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα προσπάθησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να δώσουν τα πάντα στην αναμέτρηση. Για την Ένωση κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Βράνιες και Λόπες. Στον άξονα θα είναι ο Σιμόες και ο Κρίστιστιτς, με τους Λιβάγια και Βέρντε (ή Μάνταλο) στα πλάγια. Ο Σιμάνσκι θα είναι πίσω από τον Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς και Γιακουμάκης. Εκτός έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. O Ουκρανός στόπερ αλλά και ο Φοίβος Μπότος ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ματς του πρώτου γύρου, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ εντός έδρας με 2-0:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments