Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [26/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [26/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (26/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (26/1/20).

κριός

Προσπάθησε να μην αγνοήσεις την ξαφνική εξέλιξη της σχέσης σου. Αυτό που μπορεί να σε ενοχλεί κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θ’ αποδειχτεί σύντομα πως είναι πολύ ευχάριστο. Σκοπεύει να βοηθήσει, και να μην εμποδίσει τη ερωτική σου πρόοδο ή το παθιασμένο δυναμικό σου…κι αν επικεντρωθείς σ’ αυτό που αναπτύσσεται, τότε πιθανότατα θα το θεωρήσεις ευλογία.

ταύρος

Αν πρόσφατα ήσουν απρόθυμη για να ενδιαφερθείς για τα ερωτικά σου… τότε θα γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη και θα το κάνεις τώρα. Η θετική αύρα και η προθυμία που προσφέρεις στη σχέση σου, θα ενθαρρύνει τον εραστή σου, να ανοιχτεί και να γίνει πιο αυθεντική η συμπεριφορά του απέναντί σου. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις το καλό παράδειγμα – κι αυτός που αγαπάς θα είναι διατεθειμένος, ν’ ακολουθήσει μ’ ευχαρίστηση!

δίδυμοι

Αυτό που αλλάζει χωρίς προειδοποίηση στην ερωτική σου ζωή, θα σε κάνει να δεις, μόνο την αρνητική πλευρά, σε ό,τι μπορεί να σου προσφέρει, μια μεγαλύτερη εικόνα. Και είναι ελπιδοφόρο και θετικό. Αντί να εστιάσεις σε ό,τι πιστεύεις πως γυρίζει πίσω τη σχέση σου, δες τι μπορείς να κάνεις, και τι μπορεί να προσφέρει, αυτό που αναδύεται μέσα από τη σύγχυσή σου.

καρκίνος

Θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς με το ταίρι σου σε βαθύτερο επίπεδο, ενώ η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτό προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το ταίρι σου….ιδιαίτερα αν ήταν τεταμένη η επικοινωνία σας πρόσφατα. Οι συνομιλίες ή οι ανταλλαγές μπορούν να υποστηριχθούν με την ανάλογη ευαισθησία αλλά και με προσγειωμένη και σταθερή συμπεριφορά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να εξελιχθεί η σχέση σου, ευκολότερα.

λέων

Ένα ευχάριστο κύμα δημιουργικότητας διαπερνά τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Κι αυτό μπορεί να συμβάλλει στο να εκφραστείς με τέτοιο τρόπο στον αγαπημένο σου, που δε θα του μείνει καμία αμφιβολία για το βάθος των συναισθημάτων σου. Έχεις την ευκαιρία να αποκαλύψεις όσα ακριβώς σκέφτεσαι και νιώθεις….και μάλιστα με τον πιο όμορφο τρόπο. Αυτή η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά σου, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα που έχεις για τη σχέση σου. Ανοίξου λοιπόν….και μην κάνεις πίσω!

παρθένος

Οι προτεραιότητες και οι ευθύνες της καθημερινότητάς σου, εύκολα θα απαιτήσουν την προσοχή σου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από τα ερωτικά σου. Η όλη κατάσταση επιβάλλεται να ισορροπήσει, για να μπορείς να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου απέναντι στους άλλους, αλλά να νιώθει ικανοποιημένος και ο αγαπημένος σου. Το μυστικό για τη δημιουργία αυτής της ισορροπίας έγκειται στην ανοικτή επικοινωνία. Όσο περισσότερα γνωρίζει ο αγαπημένος σου, για τα θέματα που σε απασχολούν, τόσο ευκολότερα θα σου δώσει την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

ζυγός

Θα χρειαστεί μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη σχέση σου αυτή τη στιγμή, ειδικά αν γνωρίζετε και οι δύο, πόσο χρόνο και προσοχή έχεις δείξει για κάποια θέματα σχετικά με την καριέρα σου. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να μην λέει τίποτα αλλά σκέφτεται πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει τους λόγους για τους οποίους έχεις θέσει σε υψηλή προτεραιότητα τα εργασιακά σου, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να χειροτερέψουν…. πριν βελτιωθούν. Επίσης, οφείλεις στον εαυτό σου, να χαλαρώσεις λιγάκι. Δεν χρειάζεται να εξαντληθείς.

σκορπιός

Προσπάθησε να μην εστιάσεις τόσο έντονα σ’ αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθεί στη σχέση σου. Μην εστιάσεις ούτε στην προσπάθεια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το πρότυπο που θ’ ανταποκρίνεται στις αυστηρές σου προσδοκίες. Μπορεί να παίρνεις κάτι που συνδέεται με τη σχέση σου πολύ σοβαρά…. όταν πρέπει να αφήσεις μια συγκεκριμένη ανάπτυξη να ξεδιπλώσει με τον δικό της τρόπο χωρίς να προσπαθήσεις τόσο σκληρά να την ελέγξεις.

τοξότης

Υπάρχει μια πληθώρα από ρομαντικές ευκαιρίες αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις λίγη από τη φαντασία σου, για να τις εντοπίσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος που εκπέμπει μια πολύ δροσερή αύρα, θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για σένα. Αλλά είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια σέξι και λεπτή ένδειξη μέσα σε ένα αβλαβές σχόλιο…γι’ αυτό κράτα τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό σου ανοιχτά!

αιγόκερως

Θα απογοητευτείς από την ανάγκη να μιλήσεις για κάτι ξεκάθαρα τον αγαπημένο σου, που ήλπιζες ότι θα μπορούσε να το καταλάβει μόνος του. Αυτό δεν οφείλεται σε εγωισμό ή σε έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του. Μπορεί να θέλει να εξασφαλίσει, ότι έχει καταλάβει ακριβώς την άποψή σου, πριν ανταποκριθεί. Ακόμα και αν χρειαστεί λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταστήσεις σαφείς τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, θα πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός πως θα απομακρυνθούν τυχόν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας, στο μέλλον.

υδροχόος

Καθώς η Σελήνη επηρεάζει την αδιαφορία και την απομόνωση, κάποιος ποιοτικός χρόνος μπορεί να είναι χρήσιμος και θεραπευτικός. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή να εκφραστείς καλλιτεχνικά. Θα καταλάβει όμως ο αγαπημένος σου κάτι τέτοιο? Πολλά θα εξαρτηθούν, από το πώς το ζητάς. Με τονισμένη ευαισθησία, μπορείς να εξαλείψεις τυχόν δυσαρέσκεια εξηγώντας του, γιατί είναι σημαντικός για σένα λίγος χρόνος απομόνωσης.

ιχθύες

Κάτι στη σχέση σου, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο με ελάχιστη προσπάθεια, αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. Το μόνο μειονέκτημα θα είναι η ανάγκη σου, να είσαι υπεύθυνη, πρακτική και προσγειωμένη. Μπορεί να θέλεις να πεις στον κόσμο πώς αισθάνεσαι για το ταίρι σου….αλλά νιώθεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Μήπως διασκεδάζεις που είναι το κοινό μυστικό σας, για λίγο ακόμη?

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments