Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Επί τάπητος οι υποθέσεις των Ινσούα – Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Επί τάπητος οι υποθέσεις των Ινσούα – Βαγιαννίδη
Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Την ώρα που οι "Πράσινοι" συνεχίζουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα μαζί με τα μεταγραφικά "τρέχει" να κλείσει και τις υποθέσεις των Ινσούα - Βαγιαννίδη.

Παναθηναϊκός ανανεώσεις: Οι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στις τάξεις του “Τριφυλλιού”. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά και τη νίκη στη Λάρισα επί της ΑΕΛ στρέφει πλέον τη προσοχή της στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Οι “Πράσινοι” αρχής γενομένης με την ερχόμενη Κυριακή καλούνται να αντιμετωπίσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τρεις φορές τον ΠΑΟΚ – πρωτάθλημα και κύπελλο – και μία την ΑΕΚ στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, ο Παναθηναϊκός καλείται παράλληλα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να κλείσει θετικά τις εσωτερικές του υποθέσεις. Τα ονόματα του Εμάνουελ Ινσούα και Γιώργου Βαγιαννίδη κυριαρχούν στην ατζέντα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός μετά τις μεταγραφικές προσθήκες επιθυμεί να κλείσει θετικά και τις ανανεώσεις των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών, δύο περιπτώσεις ωστόσο οι οποίες αναμένεται να τον δυσκολέψουν ιδιαίτερα.

Η φημολογούμενη πρόταση απόκτησης των δικαιωμάτων του Εμάνουελ Ινσούα από την Αλ Ουάχντα καθυστερεί καθώς οι Άραβες και σήμερα δεν έστειλαν τη πρόταση του στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ. Όσο κυλά ο χρόνος τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Αργεντινού στο “Τριφύλλι”, με τους “Πράσινους” να ετοιμάζονται εκ νέου σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Όσον αφορά την έτερη περίπτωση, αυτή του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη, ο  Τσάβι Ρόκα αναμένεται τις επόμενες ώρες να τονίσει εκ νέου τη θέση του “Παναθηναϊκού”, η οποία δεν είναι άλλη από τη παραμονή του παίκτη στον σύλλογο. Ο Γιώργος Δώνης αρέσκεται να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον Βαγιαννίδη να είναι ένα πρότζεκτ που οι “Πράσινοι” πιστεύουν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments