Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρότεινε την αποβολή τους από το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρότεινε την αποβολή τους από το πρωτάθλημα
ΠΑΟΚ - Ξάνθη τιμωρία: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 αποφάσισε την ανάκληση πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη τιμωρία: Βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου έβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τα μέλη της επιτροπή με ψήφους 4-1 αποφάσισαν πριν από λίγο ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να τιμωρηθούν και οι δυο. Στη συνέχει ψηφίσαν εκ νέου και με 3-2 εισηγήθηκαν ανάκληση πιστοποιητικού τόσο για την Ξάνθη όσο και για τον ΠΑΟΚ.  Για τους Ακρίτες για παράβαση στο μετοχολόγιο και για το “δικέφαλο του Βορά| για την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς την τελική απόφαση θα την πάρει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Superleague. Την επόμενη ώρα αναμένεται να δημοσιευθεί η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτή η εισήγηση μπορεί να αλλάξει όσα γνωρίζουμε στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Φυσικά θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις της λίγκας καθώς η μάχη του πρωταθλήματος βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments