Διεθνή

Αφγανιστάν: Έπεσε αεροπλάνο με 83 επιβάτες

Αφγανιστάν: Έπεσε αεροπλάνο με 83 επιβάτες
Αφγανιστάν: Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από λίγο έπεσε αεροπλάνο με συνολικά 83 επιβάτες.

Αφγανιστάν: Κάτω υπό άγνωστες ως τώρα συνθήκες αεροπλάνο κατέπεσε σε περιοχή του Αφγανιστάν. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 83 άτομα, με τις ως τώρα πληροφορίες να μην επιβεβαιώνουν αν ζουν ή έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για αεροσκάφος της Ariana Afghan Airlines που συνετρίβη στην περιοχή Ντε Γιακ που είναι γεμάτη βουνά, στο ανατολικό Γκάζνι.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι πρώτοι που έσπευσαν στο σημείο ήταν κάποιοι Ταλιμπάν, που προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των επιβατών, ωστόσο θεωρείται σχεδόν απίθανο το να έχει επιβιώσει κάποιος.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα πληροφορίες για τα αίτια του δυστυχήματος ούτε για το αν υπάρχουν επιζώντες. Ωστόσο το BBC μεταδίδει δηλώσεις αξιωματούχου που μιλά για τεχνικό πρόβλημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το αεροσκάφος να συντριβεί και να τυλιχθεί στις φλόγες. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, η συγκεκριμένη περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν, ενώ «ειδικές δυνάμεις» έχουν αναχωρήσει για το σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments