Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Πιο έρωτας πεθαίνεις [pics]

Βίκυ Κάβουρα: Πιο έρωτας πεθαίνεις [pics]
Βίκυ Κάβουρα: Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα που ζει με τον Γιώργο Βίγγο, ενώ αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη και με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία ήταν τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση μίλησε για τον έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Βίγγου, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, όταν συνάντησε τον Αλέξανδρο Ρήγα. Τέσσερα χρόνια ήταν χωρίς σχέση η ωραία και σέξι Βίκυ Κάβουρα, αλλά εδώ και πέντε μήνες έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του γοητευτικού επιχειρηματία Γιώργου Βίγγου. Με αφορμή τα νέα της “χτυπήματα” στην ταινία “Χαλβάη 5-0” και το σόου “Just the 2 of us” του OPEN η όμορφη ηθοποιός μίλησε στη Reallife για τον έρωτά της και απάντησε ανευ φόβου και με πάθος και ειλικρίνεια σε όσα λέγονται αλλά και γράφονται για εκείνη.Όταν την ρώτησαν “Έχεις δεχθεί πολλά και διαφορετικά πυρά κατά καιρούς πως αντιδράς σε αυτά;”

Η Βίκυ απάντησε: “Πάρα πολλά όχι πολλά. Αμέτρητα για την ακρίβεια. όσο για το πως αντιδρώ αν είμαι σε καλή φάση και καλά με τον εαυτό μου περνούν απαρατήρητα. Αν δεν είμαι με παίρνει λίγο από κάτωκαι μπορεί να εκνευριστώ περισσότερο από ό,τι πρέπει ή να στεναχωρηθώ- ευτυχώς για λίγο, γιατί μετά μου περνάει. Έχω δεχθεί τόσα πολλά άλλωστε που έχω πάθει ένα είδος ανοσίας. Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Βίγγου. “Βρήκα χαρά, ηρεμία και αγάπη. Και είμαι όντως πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Γιώργου. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ σε εκείνον είναι ότι είναι ψυχάρα και το λέει όλος ο κόσμος”.

“Ήμουν ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Ρήγα”

Η Βίκυ αναφέρθηκε και  στη συμμετοχή που είχε στην τηλεοπτική σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», αποκαλύπτοντας πως υπήρξε ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Ρήγα την εποχή των «Δύο Ξένων». Συγκεκριμένα είπε: “Ήταν βουτιά στα βαθιά κι ενώ τρόμαξα πολύ στην αρχή, το απόλαυσα αργότερα. Έχω μεγάλη αγάπη στον Αλέξανδρο Ρήγα και πρέπει να σου πω πως όταν έκανε τους «Δύο Ξένους» και έπαιζε τον Τόλη ήμουν ερωτευμένη μαζί του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments