Video

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Οι διακοπές του στη Μύκονο

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Οι διακοπές του στη Μύκονο
Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Ο Αμερικανός το 2014 βρέθηκε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές περνώντας στιγμές χαλάρωσης στο "νησί των ανέμων".

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Οι μεγάλες προσωπικότητες χαρακτηρίζονται συνηθίζουν πολλές φορές να δημιουργούν κρότο με τη παρουσία τους. Σε κάθε τους εμφάνιση μέλημα τους είναι η προβολή και η υπερέκθεση προμοτάροντας έναν χλιδάτο τρόπο ζωής άκρως προκλητικό για τον “απλό” κόσμο. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ξεφύγει πολύ νωρίς από αυτό το… τριπάκι ζώντας με την οικογένειά του κάθε στιγμή.

Το καλοκαίρι του 2014 συνδέει τον Αμερικανό σούπερ σταρ με τη χώρα μας, με τον Κόμπι Μπράιαντ και την οικογένειά του να επιλέγει τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όλοι όσοι κατάφεραν να τον δουν από κοντά αντίκρισαν την απλότητα του ενεργού τότε NBAer που μεσουρανούσε εντός και εκτός παρκέ.

Ο Αμερικανός μαζί με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά έζησαν μια όμορφη εμπειρία στη Μύκονο παίρνοντας μαζί του για το Λος Άντζελες μια βαλίτσα φορτωμένη με εικόνες και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Μάλιστα χωρίς να φανερώνει κανέναν ίχνος κόμπλεξ περπάτησε μαζί με την οικογένειά του στα παγκοσμίου φήμης Ματογιάννια με τους τουρίστες να τον έχουν δίπλα τους σαν να είναι κι αυτός ένας απλός ταξιδιώτης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του στο νησί των Κυκλάδων, ο Κόμπε Μπράιαντ φρόντισε να περάσει όμορφες στιγμές μη δημιουργώντας το παραμικρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments