Video

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε την μεγάλη απόφαση και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ελένη σκοπεύει να ανέβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Ο νεαρός πολιτικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς μαζί με την αγαπημένη του Ελένη ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Το μυστήριο μάλιστα αναμένεται να γίνει σε κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου, σε κάποιο από τα μέρη που επιθυμεί το ζευγάρι.

 

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Βόλο και την Κρήτη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας και έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ.

Υπήρξε για επτά μήνες campaign trainer στο International Republican Institute, και εργάστηκε ως συνιδρυτής των Transatlantic Youth Summit και BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Το 2014 συμμετείχε στην καμπάνια του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τον Ιανουάριο του 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy.

Δραστηριοποιήθηκε για χρόνια με τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ενώ εκλέχθηκε πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από τον Μάιο του 2013 μέχρι τον Μάιο του 2017. Στις ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και έλαβε 34.232 σταυρούς, ενώ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 (που έγιναν με λίστα) ήταν στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών.

Aπό τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εργάστηκε για 2,5 χρόνια ως αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου, όταν και αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, λαμβάνοντας περισσότερους από 42.000 σταυρούς. Στις 18 Ιουλίου 2019 εξελέγη με 238 ψήφους γραμματέας της Βουλής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments