Video

Νικ Κύργιος: Με φανέλα Κόμπι Μπράιαντ στο Αυστραλιανό Όπεν

Νικ Κύργιος: Με φανέλα Κόμπι Μπράιαντ στο Αυστραλιανό Όπεν
Νικ Κύργιος: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έκλεψε τη παράσταση στο Αυστραλιανό Όπεν φορώντας φανέλα Κόμπι Μπράιαντ στην αναμέτρηση με τον Ράφα Ναδάλ.

Νικ Κύργιος: Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε θλίψη σε όλο τον πλανήτη, με αθλητές και απλούς ανθρώπους να μένουν βουβοί στο άκουσμά της. Ο Αμερικανός θρύλος του ΝΒΑ άφησε την τελευταία του πνοή μετά τη πρώτη του ελικοπτέρου του στο οποίο επέβαινε μαζί με την 13χρονη κόρη του και φίλους του.

Το κενό που αφήνει στον αθλητισμό είναι τεράστιο. Από τη στιγμή που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλειστεί από μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπο του. Πολλοί είναι και οι αθλητές του NBA και όχι μόνο που δεν μπορούν να κρύψουν τη στεναχώρια τους για το γεγονός. Η εμβέλεια του εν λόγω αθλητή ωστόσο πέρασε και εκτός μπάσκετ, με τα παραδείγματα αθλητών, πολιτικών, ηθοποιών και πολλών άλλων προσωπικοτήτων που δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για τον Κόμπι Μπράιαντ να είναι άπειρα.

Ένας από τους αυτούς φρόντισε μάλιστα να φανερώσει την αγάπη του με τον πιο πειστικό τρόπο. Ο λόγος για τον Νικ Κύργιο, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να βγαίνει στο κορτ και στον αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ για το Αυστραλιανό Όπεν φορώντας φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments