Ελλάδα

Γιώργος Καπουτζίδης MEGA: Επιστρέφει στο κανάλι με νέο ρόλο

Γιώργος Καπουτζίδης MEGA: Επιστρέφει στο κανάλι με νέο ρόλο
Γιώργος Καπουτζίδης MEGA: Ο αγαπημένος δημιουργός αναλαμβάνει έναν ευρύτερα ενεργό ρόλο στο κομμάτι της μυθοπλασίας τόσο ως δημιουργός όσο και ως σύμβουλος.

Γιώργος Καπουτζίδης MEGA:  Mε νέο ενισχυμένο ρόλο αναμένεται να επιστρέψει στο MEGA o αγαπημένος παρουσιαστής. O Γιώργος Καπουτζίδης αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα ονόματα της ελληνικής μυθοπλασίας και έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες που το τηλεοπτικό κοινό δεν έπαψε ποτέ να βλέπει σε επανάληψη.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο γνωστός παρουσιαστής και σεναριογράφος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Mega. O Γιώργος Καπουτζίδης μάλιστα θα έχει διπλό ενισχυμένο ρόλο στο μεγάλο κανάλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, ο αγαπημένος δημιουργός έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού προκειμένου όχι μόνο να χαρίσει στο κοινό μια νέα τηλεοπτική σειρά με την υπογραφή του, μα επιπλέον για να να δώσει τα φώτα του ως προς τις νέες σειρές άλλων δημιουργών που ο ίδιος θεωρεί πως αξίζει να βγουν στον αέρα.

Κάπως έτσι, ο Καπουτζίδης αναλαμβάνει έναν ευρύτερα ενεργό ρόλο στο κομμάτι της μυθοπλασίας τόσο ως δημιουργός όσο και ως σύμβουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments