Ελλάδα

MEGA Channel εξελίξεις: Ενδεχόμενο νέας αναβολής για το κανάλι

MEGA Channel εξελίξεις: Ενδεχόμενο νέας αναβολής για το κανάλι
MEGA Channel εξελίξεις: Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα νέας αναβολής για την επαναλειτουργία του "Μεγάλου Καναλιού".

MEGA Channel εξελίξεις: Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr , δε θα έχουμε πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα (3 Φεβρουαρίου) και ο λόγος είναι ο εξοπλισμός του καναλιού, καθώς χρειάζεται μεγάλη εκπαίδευση και πρόβες για να δοθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Το MEGA αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα αλλά από ότι φαίνεται θα υπάρξει αναβολή και ο λόγος είναι τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που έχουν πάρει για το κανάλι.

Θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια

Οι ιθύνοντες του καναλιού, θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια και προτιμούν την καθυστέρηση της πρεμιέρας παρά τα λάθη που ενδέχεται να γίνουν. Η απουσία του MEGA ήταν ηχηρή και οι υπεύθυνοι στο κανάλι θέλουν να είναι ακόμα πιο ηχηρή η επιστροφή του. Για αυτό τον λόγο δε θέλουν να γίνει κανένα λάθος και όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να πάει πίσω η πρεμιέρα και να μεταφερθεί για κάποια άλλη μέρα του Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments