Lifestyle

Demi Lovato: Το μυστικό για να μην “τρέξει” ποτέ η μάσκαρα ακόμη και εάν δακρύσετε

Demi Lovato: Το μυστικό για να μην “τρέξει” ποτέ η μάσκαρα ακόμη και εάν δακρύσετε
Demi Lovato: Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων Grammy και ο make up artist της αποκάλυψε το μυστικό του ώστε να μην “τρέξει” η μάσκαρα ή το eyeliner.

Demi Lovato: Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων Grammy κάνοντας μια υπέροχη εμφάνιση για την οποία χειροκροτήθηκε δεόντως. Τη λαμπερή εμφάνισή της επιμελήθηκε ο προσωπικός make up artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic. O make up artist μάλιστα δήλωσε πως επειδή γνώριζε ότι θα ήταν μια συγκινητική στιγμή για τη Lovato και υπήρχε περίπτωση να δακρύσει, φρόντισε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στα μάτια της αναλλοίωτο κατά της διάρκεια της βραδιάς.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό του ώστε να μην “τρέξει” η μάσκαρα ή το eyeliner. “Επειδή ήταν συγκινημένη από τα παρασκήνια κι ενώ την προετοίμαζα για την εμφάνιση της στη σκηνή ήθελα να δημιουργήσω ένα μακιγιάζ που να παραμείνει σταθερό αλλά να μην είναι υπερβολικό και να τραβήξει την προσοχή από την υπέροχη φωνή της και την παρουσία της” είπε ο Dedivanovic.

“Όταν την είδα να δακρύζει η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά. Με έπιασε μια μορφή πανικού” δήλωσε ο make up artist.  Κι επειδή δεν υπάρχει ανεξίτηλη μάσκαρα ή eyeliner χρησιμοποίησε ένα απίθανο τρικ. Ο μόνος τρόπος και μυστικό σε αυτή την περίπτωση, είναι η πούδρα. Άπλωσε λοιπόν στην περιοχή κάτω από τα μάτια μικρή ποσότητα της YSL, All Hours Setting Powder, στην απόχρωση Almond η οποία δεν… επιτρέπει σε κανένα προϊόν μακιγιάζ ματιών να αφήσει τα αποτυπώματα του.

Υπενθυμίζεται πως η  Demi Lovato πέρασε  πρόσφατα μια περιπέτεια αφού εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά κατάφερε παρ’ όλα αυτά να ξεπεράσει το πρόβλημα και τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στους θαυμαστές και την οικογένεια της πιο όμορφη και  δυνατή από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments